Parhaat treenaajan lahjaideat nettikaupoista

Etsit treenaavalle kamulle (ja itselle…) lahjaa, mutta kaupat ovat täynnä tylsää ja samaa? Nettikaupat pelastavat! Tässä Fitin 7 ihaninta löytöä. Väriä, printtiä, tyyliä! Shoppailuhulluus iski!

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Hus, haukotuttava yksivärisyys, tervetuloa kuosit ja värit! Daideellisen treenaajan valinta on Alfons Muchan tauluista inspiroituneet trikoot. Näissä namusissa et sulaudu tapettiin, vaan olet kävelevä ihmistapetti.

Black Milk Clothing 60 e + postikulut

 

 

2. Muisto Siitä Parhaasta Maratonista pysyy lähellä sydäntä, kun paikka ja aika on ikuistettu kaulakoruun. Vai hmm, pitäisikö siinä lukea seuraava tavoiteaika tsempiksi?

Etsy CrowBiz 31 e + postikulut

 

 

 

3. Joogaaja tarvitsee kevyen rintsikan, jonka olkaimia ei tarvitse nyplätä kesken surya namaskarin. Takaosan leikkauksella on nättiyden lisäksi toinenkin tehtävä: se antaa tilaa hengitykselle eikä purista ja ahdista kierroissa ja taivutuksissa.

Lululemon 55 e + postikulut

 

 

 

4. Keskittyminen karkaa, jos käpälät lipeävät matolla. Jumppa- tai joogamaton päälle heitettävä ohut pyyhe imaisee hienroiskeet ja pitää otteen maadoitettuna. Psykedeelinen kuvio piristää vieruskaveriakin.

Yoga Design Lab 45 e + postikulut

 

 

 

5. En kestä, miten söötti kahvakuula! Avaimenperä muistuttaa, mikä on treenaamisessa tärkeintä.

Etsy UptownYvette 12 e + postikulut

 

 

6. Tumpuissa hiki, sormikkaissa paleltaa? Jep. Juoksuun ja muuhun reippailuun sopivissa kädenlämmittimissä on sekä sormikas- että päälle vedettävä lapasosa. Kangas on älypuhelinystävällinen, joten hanskoja ei tarvitse riisua kesken pakkaslenkin.

Lululemon 38 e + postikulut

 

 

7. Jotta tärkein ei unohtuisi: muista hengittää! Rennon söpön kengurutaskuhupparin edessä vedetään henkeä, takana on tietysti exhale-painatus. Fleecevuori antaa lämpöisen halauksen treenihien kuivuttua.

Manuka Life 78 e + postikulut