Parasta treenimusiikkia

Näin valitset oikean biisin ja biitit treeniisi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tehot irti  ➜ nopeaa ja täysillä

On tutkittu, että vauhdikas musa saa liikkumaan rivakasti. Samoin äänenvoimakkuus lisää tehoja. Kovat äänet ovat ihmiselle alun perin varoitusmerkki, joten kroppa herää toimimaan sähäkästi. Parasta treenimusiikkia ovat nopeatempoiset ja melko kovaääniset biisit. Älä nyt silti kuuloasi pilaa.

Pitkät treenit ja palautuminen➜ rauhallista

Pitkissä ja matalatehoisissa treeneissä jaksaa pidempään, jos taustalla soi rauhallisia säveliä. Nopea ja ärhäkkä musiikki nostaisi tehot liian korkealle.
Myös palautumista kannattaa edistää hitaalla musiikilla. Kuuntele sitä treenin jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa. Vaikka pitäisit kovemmasta rytinästä, se laittaisi nyt kroppasi turhan koville kierroksille.

Juoksulenkille ➜ 165 iskua minuutissa

Juoksulenkki kulkee vaivattomasti, kun korviin tulvii kappale, jossa on noin 165 iskua minuutissa. Sellaisia ovat esimerkiksi Eminemin Lose Yourself ja Ricky Martinin Living La Vida Loca.

Tiesitkö?

Treenin aikana pystyy keskittymään vain muutamiin ärsykkeisiin, joten kun korviin tulvii musiikkia, maitohapot eivät tunnu yhtä ärhäkästi.

Tsekkaa myös Fitin toimituspäällikön Anne Luhtalan soittolista salille ja Fitin lukijoiden suosikkibiisit lenkkipolulle.