Jumppa haussa? Katso kevään kuumimmat uutuudet!

Kaipaatko pyöreyttä pakaroihin, ryhdin kuntoon vai mielenrauhaa? Valitsimme liikuntakeskusten tämän kevään kiinnostavimmat jumpat.

Ruutia kinttuihin

Leg day, Elixia

Rankka ja monipuolinen jalkatreeni, joka tehdään kuntosalin puolella pienryhmissä tai pareittain. Levytangot, kahvakuulat ja boksit saavat kyytiä, kun kilpailet itseäsi ja aikaa vastaan. Samalla saat uusia ideoita saliharjoitteluusi.

30 tai 45 minuuttia

Pyöreyttä pakaroihin

PEPPU 30, Fressi

Tämä puolituntinen jumppa tarjoaa taatusti poltetta pakaroihin. Peppua muokkaavia ja vahvistavia liikkeitä tehdään vauhdikkaan musiikin tahdittamana. Tunnin rasittavuutta voi säädellä oman fiiliksen mukaan.

30 minuuttia

Hilpeän hikoilun jumppa

LAVIS-lavatanssi-jumppa, Motivus Turku

Humppaa, jenkkaa, rokkia ja sambaa! Lavatanssiaskeleita ja perusjumppaa yhdistelevällä hauskalla tunnilla hiki lentää ja kajareissa pauhaavat tanssilavojen kotimaiset kestohitit. Lavista tanssitaan yksin, joten vaarana ei ole, että joku talloisi varpaillesi.

50 minuuttia

Helli kehoasi

Fascia-treeni, Motivus Turku

Kehoa hyväilevä fasciatreeni avaa lihaskalvojen kireyksiä ja parantaa liikkuvuutta. Samalla mieli rentoutuu ja rauhoittuu. Harjoitus tehdään kehonpainolla ilman apuvälineitä.

50 minuuttia

Apua kolotuksiin

ASAHI, Forever

Fysioterapian kaltainen liikuntamuoto on sekoitus itä- ja länsimaista terveysliikuntaa. Hengittelyn lomassa tehdyt liikkeet avaavat kehon pehmeästi niskasta nilkkoihin. Liikkeiden suunnittelussa on otettu huomioon yleisimmät terveysongelmat.

45 minuuttia

Lue myös: Kolme kuntosalisuosikkia Helsingissä

Voimaa vai venyttelyä tänään? Nappaa motivoivimmat tunnit liikuntapalettiisi!

Kiinteytyjän jumppa

Barre Toning, Elixia

Tehokas lihaskuntojumppa, jossa on sopivasti vanhaa ja uutta. Toiminnalliset perusliikkeet yhdistyvät reisiä ja pakaroita haastaviin sarjoihin. Tunnilla käytetään Barre-tankoa ja käsipainoja.

30 minuuttia

Notkea kuin apina

Akrobatia-kurssi, Esport

Jos haaveenasi on heitellä kärrynpyöriä tai seisoa käsillä, tämä on sinun paikkasi. Kurssimuotoisesti toteutettavalla tunnilla opetellaan akrobatian alkeita. Vaatii vain rohkeutta, että uskallat yrittää.

75 minuuttia

Tanssijan ryhti

BarreMove, Motivus Turku

Baletista vaikutteita saanut kehonpainotreeni tuo ryhtiä ja jämäkkyyttä kroppaasi. Tunnilla treenataan niin tasapainoa, keskivartalon hallintaa kuin jalkojakin menevän musiikin rytmeissä. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita.

50 minuuttia

Lue myös: Näin syntyy Les Mills -tunti

Keskivartalo kuosiin

Ilmajooga, Forever

Katosta riippuvilla silkkiliinoilla tehtävä harjoitus kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia. Ilmassa leijuminen avaa myös selän ja hartiaseudun jäykkyyksiä. Liina auttaa pääsemään haastaviinkin asentoihin, jotka eivät muuten onnistuisi.

60–75 minuuttia

Mielenrauhaa

Yin Jooga (Taso 1), Forever

Perinteisistä kiinalaisista kehonharjoituksista ja joogasta syntyy rauhallinen ja harmoninen harjoitus. Kun keho venyy, mieli voi päästää hetkeksi irti. Kussakin asennossa pysytään yhdestä viiteen minuuttia.

75 minuuttia

Lue:

Talven kiinnostavin uutuusjumppa: Treenaa kuin rokkistara!

Mikset moikkaa jumppaohjaajaa?

Voiko ylipainoinen olla jumppaohjaaja?