13 kiinnostavinta uutuusjumppaa vuonna 2016

Uusi vuosi, uudet ryhmäliikuntatunnit. Fit valitsi kiehtovimmat tulokkaat.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

LIHASKUNTOA JA KESTÄVYYTTÄ

 

WarriorX

Ylä-, ala- ja keskivartalon lihakset vedetään vuorotellen piippuun 6 minuutin jaksoissa, joissa käytetään kahvakuulaa ja levypainoja. Välillä nostetaan sykettä yllätysliikkeellä. Tiukka tunti paljon treenanneille!

Fressi

 

AMP (Athletic Movement Performance)

Urheilullinen ja rankka tunti, jonka voimaliikkeet perustuvat voimisteluun. Loistava treeni esimerkiksi palloilijalle tai juoksijalle. Säännöllisellä harjoittelulla liikkuvuuden ja voiman suhde paranee. Suunnattu erityisesti miehille.

SatsElixia

 

Intervalli Flex

Yhdistelmätunti, jossa treenataan sekä voimaa, liikkuvuutta että kehonhallintaa oman kehon painolla. 20–60 sekunnin intervalleissa pääset haastamaan kuntosi äärimmilleen. Kovakuntoisille!

Friskis & Svettis

 

Power Hour

Urheilullinen ja vauhdikas treeni, jossa huhkitaan kuntopallon kanssa. Jokainen määrää tempon oman kuntonsa mukaan. Samalta tunnilta kestävyyttä ja räjähtävyyttä.

Friskis & Svettis

 

Functional Flow

Lihaksia vahvistavia ja huoltavia liikkeitä tehdään ilmajoogassa käytettävän kankaan kanssa. Kangasta ja painovoimaa hyödyntäen haastat syvät lihakset tehokkaasti.

Esport Fitness

 

RVP2

Ysärisuosikki RVP:n uudistetussa, crossfit-henkisessä versiossa tehdään isoja lihaskuntoliikkeitä levytangon ja kahvakuulan kanssa.

Tehokas pikatreeni ja pyöreyttä pakaroihin!

Forever-kuntoklubi

 

KEHONHALLINTAA

 

Bailamama 4venus

Koko kehon lihaskuntotunti, jossa keskitytään erityisesti lantionpohjalihasten vahvistamiseen. Vahvat lantionpohjalihakset ryhdistävät olemusta – ja lisäävät seksinautintoa!

Virtuaalitunti LadyLine ja EasyFit

 

Flexibar

Rauhallinen tunti, jolla vahvistetaan rankaa tukevia syviä lihaksia värähtelevän tangon avulla. Kehon asento ja ryhti kohentuvat.

Virtuaalitunti LadyLine ja EasyFit

 

Les Mills BodyVive

Tunnilla tehdään aerobista kuntoa, lihaskuntoa ja keskivartalon voimaa parantavia liikkeitä kehon omalla painolla ja vastuskuminauhan avulla.

Esport Fitness

 

TANSSILLISUUTTA 

 

Burleski

Tunnilla rakennetaan pitkä, kabareehenkinen ja sensuelli koreografia ja tehdään tanssiliikkeitä myös lattiatasossa. Pääset fiilistelemään 20-luvun glamouria ja vanhaa musiikkia.

Forever-kuntoklubi

 

LadyJazz

Jazz- ja nykytanssiin pohjautuva tunti, jonka aikana rakennetaan koreografia rauhalliseen musiikkiin. Sulava liike on tärkeämpää kuin suorittaminen. Kaikenikäisille ja -kokoisille naisille!

Motivus

 

LatinFit

Lattarimusiikki tempaisee treenaamaan tanssiaskeleita ja lihaskuntoa. Helppoa ja hauskaa!

Motivus

 

Afho

Energinen tanssitunti, jonka jalkatyö perustuu katutanssi houseen ja käsien sekä vartalon isot, avaavat liikkeet afroon. Tunnilla harjoitellaan perusliikkeitä ja koreografiaa.

SatsElixia