Pipsa Hurmerinnan herkullinen papumuhennos

Mainos alkaa
Mainos päättyy

”Kun bravuurini eli papu-sipuli-lehtikaalimuhennoksen tuoksu leijailee kotona, tulee fiilis, että kaikki on hyvin.”

Kokki Pipsa Hurmerinta (Fit 11/2015)

 

 

Pipsan papumuhennos

1 purkki papuja tai kikherneitä
ripaus chiliä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
ripaus suolaa ja pippuria
2 dl kasvislientä tai jos jääkaapissa sattuu pyörimään jämät viiniä niin valko- tai punaviiniä
2 dl lehtikaalta silputtuna tai pinaattia
1 avokado kuutioina

1. Kuutioi sipuli ja viipaloi valkosipulinkynnet. Kuullota ne pannulla oliiviöljyssä kypsiksi, ja lisää joukkoon ripaus chilijauhetta.
2. Lisää joukkoon pavut sekä kasvisliemi tai viini. Paista kunnes neste on haihtunut ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita keittolevy pois päältä ja lisää lehtikaali. Sekoita. Koristele annos avokadolla.

 

Kuva FOTOLIA