Lisukkeet uusiksi!

Riisi, peruna, pasta, blaah! Korvaa perinteiset lisukkeet kesäkurpitsaspagetilla, kukkakaaliriisillä ja papuranskiksilla.

Kesäkurpitsaspagetti

  • Kevyt ja vähähiilarinen huijaripasta toimii ihanasti jauhelihakastikkeen ja lihapullien petinä.
  • Suikaloi kesäkurpitsa raastimella tai juustohöylällä ja keitä pari minuuttia suolatussa vedessä.

 

Kukkakaaliriisi

  • Raasta raaka kukkakaali raastimella tai tehosekoittimessa hienoksi.
  • Toimii myös keitettynä: nakkaa raastettu kukkis kevyesti suolattuun, kiehuvaan veteen pariksi minuutiksi. Muista valuttaa huolellisesti ennen tarjoilua. Kukkakaaliriisi on hyvää myös salaatin seassa.

 

Papuranskikset

  • Vihreistä pavuista syntyy kiva kaveri broilerille.
  • Kaada pakastepavut uunivuokaan, lorota hieman öljyä ja ripaus suolaa päälle.
  • Paista 200 asteessa puolisen tuntia, mutta pidä huolta, etteivät pavut pala.