Vegaaniset namirullat

Kahdeksalle, valmistusaika 6 tuntia 25 minuuttia

Ainesosat:

1 iso banaani
½ mango
3 rkl agavesiirappia
3 rkl sitruunan mehua
5 dl sulatettuja pakastekarpaloita

Valmistusohje:

1. Laita uuni lämpenemään 130-asteiseksi. Aseta kahteen uunivuokaan (noin 23×32 cm) leivinpaperit.

2. Yhdistä banaani, mango, 1 ½ rkl agavesiirappia ja 1 ½ rkl sitruunan mehua tehosekoittimeen. Surauta tasaiseksi seokseksi ja kaada toiseen uunivuokaan. Levitä seos lastalla noin ¼ cm:n levyksi.

3. Puhdista tehosekoitin ennen kuin lisäät sinne loput agavesiirapista ja sitruunan mehusta sekä karpalot. Surauta tasaiseksi massaksi. Kaada seos toiseen uunivuokaan ja levitä lastalla noin ¼ cm:n levyksi.

4. Laita molemmat uunivuoat uuniin ja paista, kunnes levyt eivät enää ole tahmaisia, noin 6 tuntia. Anna jäähtyä vuoissa. Kun levyt ovat kunnolla jäähtyneet, irrota ne leivinpapereista ja aseta levyt päällekkäin. Kääri yhdistetty levy rullaksi ja leikkaa paloiksi. Pakkaa eväspusseihin.

Ravintosisältö/annos

58 kaloria
0,4 g proteiinia
15,2 g hiilihydraattia
10,7 g sokeria
0,1 g rasvaa, josta tyydyttynyttä 0 g
1,8 g kuitua
<0,1 g suolaa

Lue myös:

3 x kevyt suklaaherkku

Suklaaherkku, jossa on vain 100 kaloria!

 

Teksti StockFood/Tekstikuva
Kuvat StockFood/Tekstikuva