Neljälle
Ainesosat:
2 suippopaprikaa
150 g fetaa
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tuoretta rosmariinia
suolaa
mustapippuria
Valmistusohje:
- Kuumenna grilli noin 200 asteeseen. Jos käytät hiiligrilliä, se on valmis, kun hiilet hehkuvat valkoisina.
- Puolita paprikat ja poista niistä siemenet ja valkoinen osa. Nosta paprikanpuolikkaat folion päälle.
- Täytä paprikat murustellulla fetalla. Ripottele päälle öljyä ja mausta rosmariininlehdillä sekä suolalla ja pippurilla.
- Kun grilli on valmis, nosta folio grilliin. Peitä paprikat ja kypsennä 6–8 minuuttia, kunnes ne tuntuvat veitsen kärjellä kokeillen pehmeiltä.
- Nosta grillistä ja anna jäähtyä hetken ennen tarjoilua.
Ravintosisältö/annos
177 kaloria
5,8 g proteiinia
6,9 g hiilihydraatteja
4,9 g sokeria
14,5 g rasvaa, josta tyydyttynyttä 6,3 g
1,8 g kuitua
0,7 g suolaa
Lue myös:
Teksti
Stockfood/Tekstikuva
Kuvat
Stockfood/Tekstikuva