Suippopaprikat, feta ja rosmariinia

Neljälle

Ainesosat:

2 suippopaprikaa

150 g fetaa

2 rkl oliiviöljyä

2 rkl tuoretta rosmariinia

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje:

  1. Kuumenna grilli noin 200 asteeseen. Jos käytät hiiligrilliä, se on valmis, kun hiilet hehkuvat valkoisina.
  2. Puolita paprikat ja poista niistä siemenet ja valkoinen osa. Nosta paprikanpuolikkaat folion päälle.
  3. Täytä paprikat murustellulla fetalla. Ripottele päälle öljyä ja mausta rosmariininlehdillä sekä suolalla ja pippurilla.
  4. Kun grilli on valmis, nosta folio grilliin. Peitä paprikat ja kypsennä 6–8 minuuttia, kunnes ne tuntuvat veitsen kärjellä kokeillen pehmeiltä.
  5. Nosta grillistä ja anna jäähtyä hetken ennen tarjoilua.

Ravintosisältö/annos

177 kaloria

5,8 g proteiinia

6,9 g hiilihydraatteja

4,9 g sokeria

14,5 g rasvaa, josta tyydyttynyttä 6,3 g

1,8 g kuitua

0,7 g suolaa

Lue myös:

Grillattua kananrintaa ja salsa verdeä

Grillatut hunajabanaanit

Teksti Stockfood/Tekstikuva
Kuvat Stockfood/Tekstikuva