Kotitekoinen yrttiöljy

2 pullollista
Valmistusaika 5 minuuttia + tekeytymisaika 2 viikkoa

Ainesosat:

1 basilikanoksa

1 rosmariininoksa

2 rkl erilaisia pippureita

5 dl auringonkukkaöljyä

Valmistusohje:

  1. Patenttikorkilliset pullot ovat tähän tarkoitukseen parhaita. Jaa pippurit kahteen pulloon.
  2. Lisää toiseen pulloon basilikanoksa ja toiseen rosmariininoksa. Kaada kumpaankin pulloon 2 ½ dl öljyä.
  3. Sulje pullot ja nosta ne viileään ja pimeään ainakin kahdeksi viikoksi. Ravistele pulloja varovasti parin kolmen päivän välein.

Ravintosisältö/annos

80 kaloria

0,0 g proteiinia

0,0 g hiilihydraatteja

0,0 g sokeria

9,1 g rasvaa, josta tyydyttynyttä 0,9 g

0,0 g kuitua

0,0 g suolaa

Lue myös:

Salaatti uunissa paahdetuista tomaateista

Vegepyörykät salaattipedillä

Teksti StockFood/Tekstikuva
Kuvat StockFood/Tekstikuva