Talven kuivattamat kädet

Talven kuivattamat kädet kuntoon näillä tuotteilla

Pakkanen puraisee kädet kuiviksi ja karheiksi. Näillä voiteilla hoidat tassut silkinpehmeiksi.

1. Kylpyhuoneen kaunistaja

Riittoisaa voidetta on helppo annostella nätistä ja käytännöllisestä pumppupullosta. Vegaanisessa käsivoiteessa on herkullinen vaniljan ja tangeriinin ­tuoksu. Estelle Thild Vanilla Tangerine Hand Lotion, 16 e.

2. Kevyt ja kosteuttava

Vegaaninen käsirasva tuoksuu ­vahvasti vastaleikatulta ruoholta. Hyaluroni­happoa sisältävä kevyt voide kosteuttaa toimistorotan kädet hyvin ja ihosta tulee pehmeä ja terveen ­kuulas. Mon/Sun Daily Savior Handbalm, 5,90 e.

3. Korppukäsien tehohoito

Supertehokas, täyteläinen voide pehmittää ja silottaa korppukädet kertakäsittelyllä. Voimakas mausteinen tuoksu. Imeytyy nopeasti. Organic Shop ­Indonesian SPA-manicure Soft Touch Hand & Nail Cream, 3 e.

4. Suojaa ja hoivaa

Syväkosteuttaa kuivuudesta halkeilevat rystyset tehokkaasti eikä jätä käsiä tahmaisiksi. Mutkaton ja laadukas perus­rasva oli etenkin miestestaajan mieleen. Aco Protecting Hand Cream, 9 e.

5. Kynsinauhojen korjaaja

Manteliöljyä, e-vitamiinia ja kookosvoita sisältävä kynsinauhavoide on tiukkaa tavaraa ja sitä on helppo sipaista sormiin vain kevyesti. Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream, 8,90 e.

6. Reippaasti ravitseva

Tyrniöljyä, vitamiineja ja rasvahappoja sisältävä voide taikoo koppuraiset ­kädet kertaheitolla silkkisiksi. Tästä ­tuli yöpöydän vakiovaruste, hieman tympeästä tuoksusta huolimatta. Weleda Tyrnikäsivoide, 11,95 e.

7. Kestävyyttä kynsille

Nopeasti imeytyvä sitruksen tuoksuinen öljy ravitsee kynnet ja kynsinauhat kauniiksi. Annostelun kanssa kannattaa olla tarkkana! Idun Minerals kynsiöljy, 9,90 e.

8. Riittoisa ja tehokas

Lähes tuoksuton voide levittyy hyvin. Kevyestä koostumuksesta huolimatta hoitaa tehokkaasti kuivia käsiä. Vahamaisen kalvon ansiosta rasvaa ei tarvitse lisätä jokaisen käsipesun jälkeen. Avène Cold Cream Hand Cream, 8 e.

9. Ylellistä hemmottelua

Täyteläinen ja luonnon­kosmetiikalta tuoksuva, hoitavia öljyjä ­sisältävä ­voide jättää käsiin ihoa suojaavan ­kalvon. Globe Hope Cosmetics Pumpuli ­-käsivoide, 18,50 e.

Tilaa Fit!

Lue myös:

4 vinkkiä talvi-ihosta huolehtimiseen

Tee hiusten- ja ihonhoito oikein talvella – 6 täsmävinkkiä

Teksti Fitin toimitus
Kuvat Fabian Björk