Hikoilun kestävä treenikampaus, joka paitsi pysyy paikallan myös näyttää hyvältä.

Pitkähiuksiset hoi: tällä kampauksella treeneistä bileisiin

Näin syntyy kampaus, joka toimii sekä treeneissä että niiden jälkeisissä iltamenoissa.

Kurkkaa ohjeet kampaukseen, joka kestää hikitreeneistä iltaan.

Tyyli toimii parhaiten pitkissä tai puolipitkissä hiuksissa. Kampaus on helppo tehdä, ja siihen tarvitsee vain neljä kumilenkkiä.

.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vaiheet:

1. Tee hiuksistasi puoliponnari takaraivon päälle. Voit käyttää harvakampaista kampaa hiusten siistimiseen, mutta ponnarin ei tarvitse olla huolitellun näköinen. Kiinnitä ponihäntä kumilenkillä.

2. Pujota ponnarin loppuosa hiusosion keskeltä ja vedä ponnari hiusten läpi. Tämä luo kampaukseen kauniin yksityiskohdan. Kampaus rakennetaan tämän ponnarin ympärille.

3. Ota pienet hiusosiot ponnarin molemmilta puolilta. Risti hiusosiot toistensa yli ponnarin päältä. Risti ne myös ponnarin alapuolella. Tee hiuksiin yksinkertainen alkusolmu ponnarin päälle. Piilota hiusosioiden loppuosat ponnarin alle ja kiinnitä kumilenkillä.

4. Ota taas hiusosiot molemmilta puolilta päätä. Risti ne ponnarin päällä ja alla. Tee solmu ponihännän päälle. Pujota loppuosat ponnarin alle ja kiinnitä uudella kumilenkillä.

5. Ota loputkin hiukset ponnarin molemmilta puolilta. Risti hiukset, tee solmu ja kiinnitä kampaus kumilenkillä. Viimeistele kampaus löysäämällä hiuksia kevyesti.

Lue myös:

Lyhyiden hiusten hittikampaus treenaajalle

Hoida ihoa ja hiuksia oikein – muista nämä 16 kauneusrutiinia

12 kiperää kysymystä hiuksista ja hiustenpesusta

Lue Cosmopolitanista:

Cosmon testissä: älyttömät kauneusniksit

Haluatko tuuheat hiukset? 5 parasta tuotetta, jotka eivät tyhjennä kukkaroa

Teksti Marissa Siivonen