hyvinvointibloggaaja Petra Korpi painottaa, että hyvinvointi koostuu ihmissuhteista, työstä ja unesta.

Bloggaaja Petra Korpi: ”Hyvinvointi ei synny viherpirtelöistä”

Yes Girl -hyvinvointisivustoa pyörittävä Petra Korpi paljastaa hyvinvointinsa salat. Ja sen, milloin on epämukavuusalueellaan.

”Pidän flowjoogasta, jossa tunnit tuovat yllätyksiä. Joogaan aamuisin AloYogan tunteja netistä. Amerikkalainen Caley on lempiohjaajani sekä miehistä ihanan parrakas Calvin.

Nyrkkeilessäni joudun epämukavuusalueelleni. Laji vaatii voimaa, tanssillisuutta ja tarkkuutta. Sparrailukaverini Jennan lyöntien vastaanottaminen on täyttä työtä.

Kroppani ja pääni tarvitsevat liikuntaa. Keho vain tuntuu treenin jälkeen eriltä. Puolisoni Markku huomaa, jos en pääse liikkumaan. Silloin olen kireä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Petra Korpi: En ollut kuin siskoni Kiira

Taitoluistelin koko nuoruusikäni. Tampereen Hakametsän halli tuntuu yhä toiselta kodilta. Mutta en ollut samanlainen perfektionisti luistelijana kuin siskoni Kiira. Lopetin osaksi reisivammaan. Se vaivaa yhä vähän, koska olin kasvuiässä, eikä sitä leikattu. Muistan, kun odotin luistelumekko päällä sairaalassa lääkäriä.

Blogimaailmassa olen vähän vieraantunut

Nautin työstäni tv-kanava AVAn kanavahostina ja -äänenä. Teen myös lyhytohjelmia ja somesisältöjä. Koen, että naisten parissa työskentely on kutsumukseni.

Blogimaailmassa olen vähän vieraantunut minä-keskeisestä tekemisestä. Siksi hyvinvointisivusto Yes Girl, jota teen ystäväni Kriseldan kanssa, tuntuu omalta jutulta. Hyvinvointivalmentajan tutkintoni Institute for Integrative Nutritionissa oli positiivinen yllätys. Siellä painotettiin, että hyvinvointi ei synny viherpirtelöistä vaan ihmissuhteista, työstä ja unesta.”

Lue myös:

Nyrkkeilijä Eva Wahlström: ”Haluaisin olla pyöreämpi”

Viivi Pumpanen: ”Itsensä voittaminen koukuttaa”

Teksti Taina Risto