”Sain orgasmin kesken treenin!”

Hekuman huipulle lähentäjälaitteessa… Kyllä, näin voi käydä.

Jos vieruskaverilla on jännä ilme, todennäköisesti on rankka treeni, mutta saattaa olla jotain muutakin meneillään. Nimittäin tutkimuksen mukaan 15 prosenttia naisista onnistuu saamaan orgasmin treenatessa.

Ilmiön syytä ei vielä tunneta, mutta yleisintä laukeaminen on vatsaliikkeissä – siitä englanninkielinen nimitys coregasm. Hekuman huipulle pääsee kivasti myös joogassa, pyöräillessä, painonnostossa sekä tangossa tai köyttä pitkin kiipeillessä. Salitreenissä tehokkain tyydytysväline (koska kuitenkin kiinnostaa!) on kuulemma alavatsapenkki, siis teline, jossa tuetaan kyynärvarret alustoille ja nostellaan koipia syliin.

Nautinnollisia treenejä!

 

Tältä se tuntuu!

”Lähentäjälaitteessa pamahti. Aluksi pelästyin, mitä tapahtuu, mutta sitten mielenkiinto heräsi ja katsoin, miten käy. Olin hieman häpeissäni. Toista kertaa en ole yrittänyt, enkä ole osunutkaan salille sen koommin yksin. Punnerruksissa alkaa tuntua myös, mutta en jaksa punnertaa niin kauan, että tulisin.”

Saana, 26

”Sain ensimmäisen orgasmini teininä tehdessäni yksin kotona alavatsalihaksia. Makasin selälläni ja nostelin jalkoja suorana lattiasta kohti kattoa. Orgasmin jälkeen ihmettelin, mikä se oli, kunnes tajusin. Edelleen sama liike alkaa välillä tuntua vähän liian hyvältä, ja silloin pitää keskeyttää. Varmaan kyse on jostain paineen tunteesta tai alavatsalihasten aktivoitumisesta, ja ehkä jalat hinkkaavat oikeaan paikkaan, kun niitä puristaa tiukasti yhteen. Samanlaisia vaikutuksia on takareisilaitteella, jossa maataan mahallaan ja nostellaan jalkoja kohti pyllyä.”

Mari, 29

”Jumppasin kotona, ja koiranpissatusliikettä alkoi tuntua alapäässä hassulta. Jatkoin jalan nostoa – ja sain orgasmin. Odottelin hetken ja aloin tehdä nostoja toisella jalalla. Sain nopeasti uuden orgasmin. Olen saanut orgasmeja myös kuntosalin lähentäjälaitteessa, kun teen pitkiä sarjoja kevyillä painoilla. En pidä laitteesta pätkääkään, mutta menen siihen aina salitreenin päätteeksi ja palkitsen itseni. Nautin kuumottavasta olosta julkisella paikalla.”

Juulia, 33