Oletko peilailija, hönkijä vai veltto makaroni?

Lue ohjaajien hauskat stoorit ja tunnista, kuka ryhmäliikuntatyyppi sinä olet.

”Ärsyttävimpiä ovat peilailijat ja makaronit. Eräs eturivissä jumpannut tyttö kysyi kerran kaveriltaan, että lihottaako toi peili. Tytöltä meni koko tunti harakoille, koska hän ei pystynyt keskittymään muuhun kuin peilikuvansa mallailuun. Makaroni taas ei tee mitään liikettä kunnolla. Liikeradat ovat noin 60 prosenttia siitä, mitä muut tekevät. Makaroni on myös se, joka päivittelee, että olipas huono tunti, kun ei edes tullut hiki.”

Oona, ryhmäliikuntaohjaaja

 

”Aina on joku, joka osaa kaiken minua paremmin. Brassailu näkyy siten, että hän tekee tanssisarjat muita nopeammin. Ilmeisesti ei tule mieleenkään, että hyppyjä ja käännöksiä eri rytmissä tehdessään, hän häiritsee ja itse asiassa vaarantaa muiden turvallisuuden. Omia taitojaan voisi mennä esittelemään vaikka yökerhon tanssilattialle.”
Maiju, tanssinopettaja

 

”Hoen jankutukseen asti, että vetäkää napaa sisään ja tiivistäkää alavatsaa. Poikittaisen vatsalihaksen aktivoiminen olisi kaikkein tärkeintä selän terveyden ja oikean ryhdin kannalta. Toinen asia, mikä ei tunnu menevän perille, on selän pitäminen suorana esimerkiksi maastavedossa. Ohjeista huolimatta osa jengistä on kuin kamelit selät sykkyrällä.”
Virva, pilates- ja bodyohjaaja

 

”Bodypumpissa menee hermo heti, kun joku alkaa roudata painoja pois kesken tunnin. Korostan joka kerta, että lelut korjataan pois vasta leikin jälkeen. En halua ilkeillä tai pomottaa, vaan pitää huolta turvallisuudesta.”
Satu, bodypump-ohjaaja