Malli Emmi Kainulainen Fit-lehdessä: ”Tällä sokeriaddiktiolla saattaisin painaa puolet enemmän”

Malli ja luova yrittäjä Emmi Kainulainen kiittää linjoistaan geenejään ja nauttii berliininmunkin, jos huvittaa.

Minneapolisissa asuva luova yrittäjä ja malli Emmi Kainulainen, 27, tunnustautuu hyötyliikkujaksi, joka kävelee joka paikkaan.

– Treenaan myös saunajoogaa aamuisin ja venyttelen iltaisin. Kaverini sanovat, että venyttelen jatkuvasti tiedostamattani.

– Liikun, koska siitä tulee energinen olo. Usein parhaat ideat syntyvät luonnossa kävellessä tai saunassa joogaillen, kun mieli on rentoutunut.

– Ruokafilosofian perustuu siihen, että saan syödä kaikkea. Lihaa tosin vältän. En ole koskaan kieltäytynyt viinilasillisesta, ja berliininmunkki silloin tällöin on sallittua. Lapsuudenkodissani oli ja on edelleen lihistorstait, ja ammattilaisina salibandya pelaavat veljeni syövät rituaalinomaisesti muutaman suklaadonitsin aina ennen liigamatsia.

– Kerran juoksin pienessä darrassa puolimaratonin kahteen tuntiin, kun aamulla päätin, että voisin käydä vähän lenkillä. Olen todella kiitollinen myös geeneistäni, sillä tällä itsekurin puutteella ja sokeriaddiktiolla saattaisin painaa helposti puolet nykyistä enemmän, Emmi Kainulainen kertoo uudessa Fit-lehdessä.

– Parhaat treenimuistoni ovat lentopalloilusta. En ikinä unohda jokakesäisiä ulkolentopalloturnauksia, Power Cupeja, joissa pelasimme niin räntäsateessa kuin hullussa helteessä ja yövyimme koulun lattialla.

Emmi Kainulainen työskentelee luovana johtajana brändäykseen erikoistuneessa mediatoimisto Fedited Oy:ssä, jonka hän perusti yhtiökumppaninsa kanssa elokuussa.

Fedited.com on inspiraatiosivusto erityisesti muodista kiinnostuneille.

– Suunnittelen myös vaatteita ja teen Chicagossa ja Los Angelesissa mallintöitä. Valmistuin viime kesänä sisustusarkkitehdiksi.

– Pidän itsessäni kyvystäni heittäytyä tuntemattomaan ja uskostani siihen, että opin matkalla.

Lue lisää:

Jussi Riekki on vegaani, mutta treenaa silti kovaa – näin sinäkin yhdistät treenin ja kasvisruuan

Kaikki hyödyt sokerittomuudesta: ”Paino tippuu monella nopeasti”

”Jätin sokerin ja laihduin lukioaikaisiin mittoihini”