Kestävyyttä vai rasvanpolttoa? Valitse HIIT-treeniohjelma tavoitteidesi mukaan

Päätä tavoitteesi, lajisi ja anna kaikkesi. Näin saat HIIT-tehot tappiin!

Haluatko kehittää kestävyyttä vai kaipaako kroppasi rasvanpolttoa? Vai ovatko lyhyet ja vaihtelevat treenit mieleesi? Näillä HIIT-treeniohjelmilla voit edistää näitä kaikkia tavoitteita.

Miten ihmeessä? Koska HIITeissä työ- ja lepojaksojen pituudet määräävät treenin vaikutukset. HIIT-vetojen työjakso voi vaihdella muutamasta sekunnista jopa neljään minuuttiin. Samalla treenin vaikutus muuttuu. Yksinkertaisuudessaan nerokasta.

Eikä siinä kaikki. Jos haluat nostaa tehot tappiin ja saada maksimaalisia tuloksia, unohda lankut, punnerrukset ja kaikki muu vastaava nyherrys. HIIT-intervallit kannattaa tehdä lihaskuntoliikkeiden sijaan aerobisilla lajeilla, kuten juosten tai pyöräillen. Tärkeintä on laittaa isot lihasryhmät hommiin yhtä aikaa ja nostaa sykettä − ja senhän me nyt teemme!

Päätä siis haluatko painottaa treenissäsi kestävyyttä, tehostaa kiinteytystä ja rasvanpolttoa vai suosia nopeita ja vaihtelevia treenejä. Fitin HIIT-treenit on laadittu niin, että jokin näistä osa-alueista painottuu mutta muutakin kehitystä tapahtuu. Annetaan palaa!

Valitse sinulle sopivin HIIT-treeniohjelma:

1. Haluatko lisää kestävyyttä? Valitse tämä tehokas HIIT-harjoitus

2. Haluatko polttaa rasvaa? Valitse tämä kiinteyttävä HIIT-ohjelma

3. Haluatko lisää sähäkkyyttä treeniisi? Valitse tämä 4 minuutin teho-HIIT

Lue myös:

Testaa hurja vesi-HIIT

Haluatko kunnon rasvanpolttoa? Treenaa näin

Treeni voi olla hulluttelua, testaa!