Haaveiletko sinäkin treenaamisesta nakuna?

Hirveästi kamaa treenikassissa, mutta aina jotain puuttuu. Tuttu tunne? Fitin Miia Vähähyyppää houkuttaisi treenaaminen nakuna ja sen myötä keventynyt treenikassi.

Aamulla kerään sukat, rintsikat, housut, topin ja kengät. Kassi kiinni ja ulos. Salilla totean, että ponnari jäi. Koko treenin ajan hikinen ja nihkeä letti läpsyttää olkapäihin. Tarkkailen seinänvieruksia, jos joku olisi unohtanut jonnekin edes köykäisen hiuspinnin, jonka voisin pihistää.

Tai sitten jumpan jälkeen: vaatteet päältä ja pesuaineet esiin. Missä pyyhe? Kotona. Hemmetti. Käyn suihkussa ja kuivaan paperiseen kertispeflettiin.

Näitä käy koko ajan. Milloin kotiin on jäänyt salikortti, pukukaapin lukko, milloin sukat, hikipyyhe ja milloin kuulokkeet. Oletko sinäkin kokeillut treenata perusrintsikoissa, kun muuta ei ole? Jos olet, tiedät, mitä tarkoitan.

Liikkuminen olisi niin paljon helpompaa, jos siihen tarvitsisi vähän vähemmän tavaraa. Toivon, että hurahtaisin sisäliikunnan sijaan juoksuun. Sen kun valmistautuu kotona ja lähtee ovesta.

Muita kehittelemiäni ratkaisuehdotuksia ovat kaljuksi ajeleminen (ei ponnari- ja sampootarpeita) tai nakusali, jossa kuntoiltaisiin ihan luonnontilassa. Ajatus kevyestä salikassista houkuttaa.

Tai sitten ihan vain pakkaan kassin jo huomiselle valmiiksi.

Lue myös:

Lenkkitreffit naapurin kanssa – ihanaa vai kamalaa?

Luulevatko valmistajat, että pinkki on jokaisen naisen lempiväri?

Mikset moikkaa jumppaohjaajaa?