Fitin polta rasvaa -opas innostaa aloittelijaa painonpudotukseen ja kokenutta liikkujaa aloittamaan kevään tehokauden.

Fitin Polta rasvaa -opas on täynnä treeniohjeita ja vinkkejä laihdutukseen

Fitin uusi Polta rasvaa -opas sisältää 100 sivua treeniohjelmia, reseptejä ja tietoa kiinteytymisestä sekä laihduttamisesta.

Uutuus: Fit Polta rasvaa -opas! Nyt kaupoissa! Treenaa ja karista kilot!

Fitin tekijöiltä on ilmestynyt perjantaina 28.12. uusi Polta rasvaa -opas, josta kaikki kiinteytymisestä ja laihduttamisesta haaveilevat saavat apua elämäntaparemonttiinsa. Tuhti paketti sisältää energisiä treeniohjeita salille ja kotiin, tietoa laihduttajan ravinnosta sekä treenarille sopivia maistuvia reseptejä. Opas neuvoo parhaat kikat vyötärön kaventamiseen, motivoi liikkumaan ja keventämään sekä tsemppaa kohottamaan kuntoa.

Polta rasvaa -opas on jaettu kolmeen osaan, jotta se palvelisi parhaiten niin vasta-alkajia kuin paljon treenaaviakin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Superstartti

3 kuukauden superstartti -osio tarjoaa tiukan saliohjelman aloittelijoille tai niille, jotka ovat syystä tai toisesta olleet pitkällä treenitauolla. Saliohjelman avulla pääsee hyvään alkuun.

Lisäksi esitellään treenejä, joilla tuodaan vaihtelua salilla treenaamiseen. Lisäksi osiossa esitellään kuntoilijalle sopiva ruokavaliomalli, joka tukee treenaamista ja laihtumista.

Teräskuntoon

8 viikossa teräskuntoon -osio on suunniteltu niille, joilla on haaveena saada lisää lihaksia. Ohjelma sisältää selkeitä saliohjelmia ja hauskoja kotitreenejä. Osiossa pajastetaan myös, miksi treenaamisesta huolimatta ei näy tuloksia. Pienillä korjausliikkeillä pääset oikealle radalle.

Oletko valmis? Luvassa on rasvanpolttoa, napakkaa treeniä ja fiksu ruokavalio.

Vyötärö esiin

Polta rasvaa -oppaan kolmas osa keskittyy keskivartalon kiinteyttämiseen. Jos tavoitteena on kaventaa vatsan seutua, löydät Vyötärö esiin -osiosta keskivartaloa haastavia täsmäliikkeitä ja sykettä kohottavaa treeniä. Oppaasta löytyy myös muun muassa hyödyllistä tietoa kulutetuista kaloreista, jotta voit paremmin suunnitella treenisi.

Kaiken lisäksi Polta rasvaa -oppaaseen on valittu kuhunkin tavoitteeseen sopivat terveelliset reseptit, joiden avulla loihdit terveellisiä aterioita. Jokaisesta reseptistä löytyy tarkat kalori- ja ravintosisältölaskelmat, sillä haluamme, että onnistut tavoitteissasi.

Polta rasvaa -opas maksaa 5,90 euroa. Se on myynnissä lehtipisteissä rajoitetun ajan. Ole nopea!

Lue myös

Jutta Gustafsberg: ”Elämäntapamuutos lähtee sisältä”