Fit Treeni 2019 on täynnä inspiroivia treeniohjeita ja tehovinkkejä terveellisempään elämään

Fit Treeni on kaikki mitä tarvitset syksyn tehokauden aloittamiseen. Olipa tavoitteenasi kiinteytyä, laihtua tai vain voida paremmin, 100 sivuinen opas innostaa, inspiroi ja ohjaa niin aloittelijaa kuin teholiikkujaakin.

Uutta lehtihyllyssä: Fit Treeni 2019 – Kohti terveellistä elämää!

Fit Treeni 2019 ei hyväksy tekosyitä, tänä syksynä terveellinen elämä ei jää pelkäksi haaveeksi. Tuhti lukupakettimme on jaettu kolmeen osioon, joista jokainen on täynnä tiukkaa tietoa sekä innostavia ja monipuolisia treeniohjeita:

Treenaa kotona

Todistamme, että kunnollisen treenin voi tehdä myös omassa olohuoneessa. Treenaa kotona -osiossa esittelemme seitsemän yksinkertaista, mutta kroppaa haastavaa treeniohjelmaa, joiden avulla parannat peruskuntoa ja muokkaat kropan eri alueita. Perustreenin lisäksi neuvomme tehokkaat täsmätreenit muun muassa pakaroille, selälle ja keskivartalolle. Monipuolisista treeniohjelmista löydät takuuvarmasti sopivan treenin jokaiseen päivään – myös silloin kun motivaatio ei ole aivan huipussaan.

Kovempi kunto

Tavoitteena unelmien vartalo! Kovempi kunto -osiossa neuvomme, miten rakennat itsellesi tehokkaan treenilukujärjestyksen ja viet treenaamisen seuraavalle tasolle. Superhaastavan peruskuntotreenin lisäksi neuvomme, miten muokkaat kroppaasi tehokkailla täsmäliikkeillä ja saavutat muun muassa täydellisen siksipackin. Armoa eivät saa myöskään reidet ja käsivarret. Tositreenaajaa kiinnostaa myös syventävä juttumme sydämen sykkeestä sekä sen vaikutuksesta treenin onnistumiseen.

Monipuolisten, asiantuntijoiden laatimien ohjeiden avulla säilytät treenimotivaation tavoitteisiisi pääsyyn saakka!

Sinun onnistumisesi on meille tärkeää, niinpä keräsimme yksiin kansiin asiantuntijoiden parhaimmat neuvot, vinkit ja ohjeet.

Hyvä startti

Treenin tueksi tarvitaan oikeanlaista ravintoa. Hyvä startti -osioon olemme keränneet runsaasti ajankohtaista tietoa treenaajan ravinnosta ja aineenvaihdunnasta. Ei ole sama, mitä liikkuja suuhunsa laittaa, niinpä kerromme, kuinka usein ja mitä kovaa treenaavan tulisi syödä jaksaakseen ja kehittyäkseen. Vahvan kropan salaisuus on huolellisesti laaditussa ja fiksussa ruokavaliossa, jossa ei ole unohdettu palauttavia välipaloja ja tärkeää nesteytystä.

Katso mistä löydät sinua lähimmän lehtipisteen, jossa Fit Treeni 2019 on myynnissä, ja hae omasi hintaan 5,90 e. Ole nopea, sillä opas on myynnissä rajoitetun ajan!

Teksti Toimitus