5 ärsyttävintä treenikaveria

Tunnistatko nämä treenaajatyypit, jotka saavat muut kiristelemään hampaitaan?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Viivi Välinpitämätön

Viivin jäljiltä on saunakiulu tyhjänä, kuntosalin laite hiestä märkänä ja hajupilvi leijailemassa. Hän ei joko hajamielisyyttään tai urpouttaan ajattele kanssatreenaajia oikeastaan ollenkaan. Viivi porskuttaa menemään omassa kuplassaan, joten ole valppaana, kun menette samaan aikaan salille. Hän ei taatusti pidä sinulle ovea auki. Viivin veretseisauttava parfyyminlöyhkä tainnuttaa jo treenipaikan ovella, sillä kaikenlaiset hajupäästöt ovat Viivin mielestä muiden päänsärky. Kirjaimellisesti.

Pinja Poseeraaja

Pinja tykkää treenaamisen ideasta enemmän kuin treenistä. Crosstrainerissa on aina aikaa päivittää Instaa hashtageilla #hyväfiilis #nopainnogain #finnishgirl ja #salilekasalilvika. Pumppitunnilla Pinjan on vaikea keskittyä ohjaajan hölinöihin, sillä harvoin pääsee niin ison kokovartalopeilin ääreen poseeraamaan.

Salla Sosiaalinen

Sallan on vaikea käsittää, että treenitunti on monelle kiireiselle päivän ainoa täysin oma hetki. Töissä ja kotona uuvutetut janoavat hiljaisuutta ja zen-henkistä keskittynyttä puurtamista, mutta Salla aloittaa haastattelun jo pukuhuoneessa. Jos ei juttukaveria löydy ynseistä kanssatreenaajista, Sallalla on aina joku, jolle soittaa, eikä mikään asia ole liian pieni jaettavaksi.

Martti Manageri

Tälle alasarjajyrälle jokainen ikämiesten sählyvuoro on paikka todistaa, miten hän olisi voinut olla SM-tason pelaaja, ellei olisi ryhtynyt insinööriksi. Martti ohjeistaa muita kuuluvalla äänellä koko ajan siitäkin huolimatta, ettei hänen neuvojaan juuri kannattaisi kuunnella. Hän pätee ja päsmäröi, eikä mielestään koskaan syyllisty rikkeisiin. Hän pelaa jokaisen tilanteen kuin se olisi viimeinen, vaikka tuloksena olisi typerä loukkaantuminen – siis vastustajan.

Liisi Lähentelijä

Kun menet uudelle ryhmäliikuntatunnille, olla varma, että Liisi liimautuu kylkeesi jo pukuhuoneessa. Hän ei tunne oman tilan käsitettä, eikä ymmärrä, ettei kaikista ole hauska treenata niin, että käsi osuu naapurin naamaan joka venytyksellä. Pukukopissa hän valitsee viereisen kaapin, vaikka kello olisi 11.48 päivällä ja pukkari teitä lukuun ottamatta täysin tyhjä. Suihkuttelu sujuu samoissa merkeissä sampoon vaahtoja vaihdellen, ja saunassa voisitte jakaa vaikka saman laudeliinan.