Suolainen proteiinipannari, ihana piknikherkku!

Höystä pannari ruokaisaksi fetajuustolla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla. Suolainen herkku maistuu kylmänäkin, joten se on näppärä eväs piknikkikorissa.

 

Pohja:

8 dl maitoa

1 pilkottu sipuli

2 dl gluteenitonta jauhoseosta

1 dl kaurahiutaleita

2 dl Fast Cook-Bake-Cake-proteiinijauhetta

1 tl suolaa

4 tl pestoa

 

Täyte:

200 g fetajuustoa

1 pilkottu sipuli

1 murskattu valkosipulinkynsi

timjamia

mustapippuria

oliiveja

aurinkokuivattuja tomaatteja

oreganoa

 

 Tee näin:

  • Sekoita pohjan ainekset keskenään ja kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Ripottele päälle täytteen ainekset ja paista uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia.

 

Yhdessä palassa on noin 185 kaloria (koko kakussa 1850 kaloria), 16 g hiilihydraatteja, 6 g rasvaa ja 17 g proteiinia.

Resepti tehtiin yhteistyössä Fastin kanssa.