Höystä pannari ruokaisaksi fetajuustolla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla. Suolainen herkku maistuu kylmänäkin, joten se on näppärä eväs piknikkikorissa.
Pohja:
8 dl maitoa
1 pilkottu sipuli
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl kaurahiutaleita
2 dl Fast Cook-Bake-Cake-proteiinijauhetta
1 tl suolaa
4 tl pestoa
Täyte:
200 g fetajuustoa
1 pilkottu sipuli
1 murskattu valkosipulinkynsi
timjamia
mustapippuria
oliiveja
aurinkokuivattuja tomaatteja
oreganoa
Tee näin:
- Sekoita pohjan ainekset keskenään ja kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Ripottele päälle täytteen ainekset ja paista uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia.
Yhdessä palassa on noin 185 kaloria (koko kakussa 1850 kaloria), 16 g hiilihydraatteja, 6 g rasvaa ja 17 g proteiinia.
Resepti tehtiin yhteistyössä Fastin kanssa.