Proteiinipommi! Kesän paras suklaakakku

Uskoako tätä, proteiinipommi suklaakakkupalassa? Kyllä! Fit ja Fast tarjoilevat terveellisemmän version suklaapiirakasta.

Pohja:

2 dl gluteenitonta jauhoseosta

1 dl Fast Cook-Bake-Cake -proteiinijauhetta

2 dl karppisokeria

1/2 vaniljajauhetta

ripaus suolaa

1 tl soodaa

1 tl leivinjauhetta

150 g rahkaa

2 rkl CocoVi-kookosöljyä sulatettuna

1/2 banaani muussattuna

1 kananmuna

1 dl vettä

1 rkl kaakaojauhetta

 

Päälle:

1 prk (250 g) rahkaa

1 dl Fast Puddingia (valkosuklaa)

1/2 rasvatonta maitoa

2 rkl karppitomusokeria

 

Koristeluun:

Esimerkiksi mustikoita tai muita marjoja.

 

 Tee näin:

  • Sekoita pohjan aineet keskenään ja levitä leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.
  • Paista uunissa 200 asteessa noin 25–30 minuuttia.
  • Jäähdytä pohja kunnolla ja tee sitten päällinen. Sekoita päällisen aineet keskenään ja levitä pohjan päälle.
  • Anna hyytyä hetki jääkaapissa. Koristele marjoilla.

 

Yhdessä palassa on noin 167 kaloria (koko kakussa 2000 kaloria), 14,5 g hiilihydraatteja, 3,6 g rasvaa ja 19,2 g proteiinia.

Resepti tehtiin yhteistyössä Fastin kanssa.