Uskoako tätä, proteiinipommi suklaakakkupalassa? Kyllä! Fit ja Fast tarjoilevat terveellisemmän version suklaapiirakasta.
Pohja:
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl Fast Cook-Bake-Cake -proteiinijauhetta
2 dl karppisokeria
1/2 vaniljajauhetta
ripaus suolaa
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
150 g rahkaa
2 rkl CocoVi-kookosöljyä sulatettuna
1/2 banaani muussattuna
1 kananmuna
1 dl vettä
1 rkl kaakaojauhetta
Päälle:
1 prk (250 g) rahkaa
1 dl Fast Puddingia (valkosuklaa)
1/2 rasvatonta maitoa
2 rkl karppitomusokeria
Koristeluun:
Esimerkiksi mustikoita tai muita marjoja.
Tee näin:
- Sekoita pohjan aineet keskenään ja levitä leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.
- Paista uunissa 200 asteessa noin 25–30 minuuttia.
- Jäähdytä pohja kunnolla ja tee sitten päällinen. Sekoita päällisen aineet keskenään ja levitä pohjan päälle.
- Anna hyytyä hetki jääkaapissa. Koristele marjoilla.
Yhdessä palassa on noin 167 kaloria (koko kakussa 2000 kaloria), 14,5 g hiilihydraatteja, 3,6 g rasvaa ja 19,2 g proteiinia.
Resepti tehtiin yhteistyössä Fastin kanssa.