Tee tämä harjoitus ja olet askeleen lähempänä unelmiasi

Välillä on aikaa miettiä, mihin suuntaan olisi hyvä jatkaa.

Näin teet paljastavan Unelmien elämä -harjoituksen:

Ota kynä ja kaksi paperiarkkia ja piirrä tai kirjoita ensimmäiselle paperille kuvaus elämästäsi nyt: minkälaista se on, mikä on tärkeää, mitkä asiat vievät aikaasi, mitkä ehkä askarruttavat. Käytä kuvailuun reilusti aikaa.

Ota sen jälkeen toinen paperiarkki ja tee siihen kuvaus unelmiesi elämästä. Älä sensuroi ajatuksiasi, vaan laita paperille kaikki se, mistä haaveilet, olivatpa unelmat toteutettavissa tai ei.

Jo asioiden kirjaaminen auttaa: huomaat ehkä jonkin asian, joka tekee elämästäsi rankempaa kuin se voisi olla. Silloin kannattaa pysähtyä miettimään, miten tekisit elämästäsi helpompaa ja toimivampaa. Saatat myös oivaltaa, että jokin haave on sinulle niin tärkeä, että sinun on ryhdyttävä toimiin sen toteuttamiseksi. Niinkin voi käydä, että huomaat elämäsi olevan yllättävän lähellä unelmiesi elämää. Harjoituksen tehtyäsi osaat olla siihen tyytyväinen.

Kun haaveet on kirjattu ylös, toimimme tiedostamattakin niin, että unelmat toteutuisivat. Laita siis paperit talteen ja ota ne ensi kesänä esiin. Saatat huomata, että vuoden mittaan elämäsi on kummasti kulkenut kohti unelmaa!