Sara Forsberg: ”Olen ihastunut lihaviin miehiin”

Sara Forsberg, 22, jätti pihvit ja pudotti 20 kiloa.

Väite: Bikinikroppa tehdään talvella

Kyllä! Kesällä salitreeni unohtuu, sillä olisin mieluiten vain biitsillä ja söisin grilliruokaa. Haluan olla hyvässä kunnossa, mutta vaikka en aina ole, silti ajattelen, että olen seksikäs. Se, miltä näytän bikineissä, ei vaikuta siihen, kuinka paljon rakastan itseäni.

Väite: Lihaksikas mies on seksikäs

Toki, mutta olen ihastunut myös lihaviin miehiin. Vaikka kakku näyttäisi kivalta, sillä ei ole väliä, jos sisus on mätä. Nykyinen poikaystäväni hurmasi minut huumorilla. Toisaalta ekat treffimme olivat rannalla, ja näin hänet ilman paitaa. Hän on hyvin liikunnallinen ja treenattu.

Väite: Meikkiä ei voi olla koskaan liikaa

Totta! Meikkaaminen on rauhan-satamani, ja tykkään käyttää siihen aikaa. Omistan nolon paljon meikkejä, ja kulutan eniten rahaa meikkeihin ja ruokaan. Minulta löytyy niin viiden euron kivipuuteri kuin 200 euron pohjustusvoide. Kylppärini on pieni, ja poikaystäväni valittaa, ettei mahdu pesemään käsiään, koska joka puolella on meikkejä.

"Se, miltä näytän bikineissä, ei vaikuta siihen, kuinka paljon rakastan itseäni."
”Se, miltä näytän bikineissä, ei vaikuta siihen, kuinka paljon rakastan itseäni.”

Väite: Herkku päivässä on parempi kuin yksi mättöpäivä viikossa

Saatan syödä kaksi viikkoa pelkkiä vihanneksia, papuja ja palkokasveja, mutta seuraavalla viikolla menee pitsaa ja donitseja. Kun innostun syömään terveellisesti, olen liiankin tiukka, ja päädyn mässäämään. Vain yhdenlainen ruokavalio ei toimisi minulla. Olen puolet kuukaudesta syömättä lihaa ja maitotuotteita, koska siitä tulee hyvä olo.

Väite: Raha ei tee onnelliseksi

Kun olin osa-aikaisena kassalla ja asuin kotona, minulla ei ollut kauheasti rahaa mutta olin tosi onnellinen. Kaksi vuotta sitten tein kielivideon, ja yhtäkkiä minulla oli varaa kivaan kämppään Santa Monicassa Kaliforniassa. Vaikka tililläni oli rahaa, se ei merkannut mitään, sillä minulla ei ollut ketään, jonka kanssa jutella työstäni tai lähteä ostoksille. Ei ole kivaa selata nettikauppoja kotona, jos elämä on tyhjää.

Väite: Laihduttaminen on itsekurista kiinni

Minun tapauksessani kyllä. Olen perinyt maailmankaikkeuden hirveimmän makeanhimon äidiltäni, ja meillä on lihavuutta suvussa. Kokkikoulua käydessäni söin seitsemän ruokalajin lounaita ja heräsin siihen, että olin punkero. Pudotin 20 kiloa ruokavaliomuutoksilla. Jätin pois karkit, pippuripihvit ja lohkoperunat ja aloin syödä esimerkiksi salaatteja, jossa oli kvinoaa ja kalaa.

Lue myös:

Viivi Pumpanen: ”Taekwondotreenit ovat henkireikäni”

Onko timmi kroppa seksikkäin asusteesi, Lotta Hintsa?

Maryam Razavi: ”Lihaksikkaat reidet haittasivat työtäni”