Nuutunut? Juo kookosvettä!

Kookosvesi piristää ja toimii hyvänä urheilujuomana.

Rankan huhkimisen keskellä vesi tuntuu joskus heppoiselta. Hyvä vaihtoehto tavalliselle urheilujuomalle on kookosvesi. Nuoren kookospähkinän sisällä olevasta nesteestä valmistettu juoma palauttaa kropan nestetasapainon niin että kohina vain kuuluu.

Kookosvesi voi kehuskella kalium- ja magnesiumpitoisuuksillaan, ja kalsiumia siitä saa yhtä paljon kuin maidosta. Desissä on kaloreita alle parikymmentä, eli ei paha ollenkaan. Maku saattaa vaatia vähän totuttelua, mutta jos irvistyttää, valikoimista löytyy myös esimerkiksi banaanilla tai vaniljalla maustettuja kookosvesiä.

Kookosvesi on myös mieletön pirteysbuustaaja. Kun lisäät lasilliseen kookosvettä ruokalusikallisen chlorellaa, saat sellaisen superjuoman, että oksat pois. Juoma imeytyy hetkessä vereen ja luo mahtavan hapen- ja ravinteiden kuljetusnesteen – ja sehän tarkoittaa, että suoritus- ja hapenottokyky paranevat huimasti. Kookosvesi-chlorellapaukku toimii hienosti myös kofeniininkorvikkeena ja aamun supershottina. Jää kahvikupillinen kakkoseksi!