Malli ja yrittäjä Viivi Niemelä: ”Olen tottunut käymään kuntosalilla pienestä pitäen”

Viivi Niemelä (os. Suominen) on 29-vuotias turkulainen malli ja yrittäjä. Viivi järjestää juoksutapahtumia ja haluaisi kokeilla kiipeilyä

Miten treenaat?

Olen tottunut käymään kuntosalilla pienestä pitäen, koska isälläni oli oma kuntosali Raumalla, missä olen kasvanut. Vaihtelen saliohjelmaani säännöllisesti, ettei treenaamisesta tule liian mukavaa. Harrastan myös joogaa.

Mitä lajia haluaisit 
kokeilla?

Kiipeilyä. Näin lehdestä, että näyttelijä Sarah Jessica Parker harrastaa kiipeilyä ja hänellä on ihan mielettömän hyvännäköiset käsilihakset. Minunkin täytyy testata sitä!

Ruokafilosofiasi?

Syön yksinkertaista perusruokaa ja vältän ylimääräistä suolaa ja sokeria. Ostan hyviä raaka-aineita ja teen ruuat itse. Esimerkiksi Härkis on varteenotettava vaihtoehto lihalle, mutta lihasta en silti luovu.

Järjestätte aviomiehesi kanssa Color Obstacle Rush -juoksutapahtumia, kerro niistä!

Ihmiset pääsevät juoksemaan viiden kilometrin lenkin, jonka varrella on hauskoja esteitä ja värjäyspisteitä. Maaliin tullessaan osallistujat ovat kirjavan värisiä, ja he ovat saaneet nauttia sekä liikunnasta että hyvästä fiiliksestä. Tapahtumia on järjestetty jo yhdeksässä maassa.

Lue myös:

Vuoden 2017 viisi terveellistä ruokatrendiä

Stressiä lievittävä kelluntaterapia? Katso vuoden 2017 kiinnostavimmat liikuntatrendit

Operaatio pyykkilauta 2017; Tämä vatsalihastreeni tuo tuloksia!