Liikkujan 8 parasta aurinkovoidetta

Fit valitsi liikkujan kesäpäivien luottotuotteet vartalolle ja kasvoille.

Vartalolle:

Luottopakki: Eucerin Transparent Sun Spray (SPF 30), 24,25 e

Perustoimivaa kamaa: levittyi, imeytyi ja suojasi luotettavasti. Riittoisaakin vielä. Keveytensä puolesta sopii myös rasvaiselle iholle, hikoilijalle sekä aurinkotreenarille.

Uimarin unelma: Biotherm Fluide Solaire Wet or Dry Skin (SPF 30), 29,50 e

Aurinkovoiteet, jotka tuntuvat elmukelmulta, ovat inhoja. Tämä on mallioppilas siitä, miten hento ja kevyt voide parhaimmillaan on! Vähän kuin rasvatonta maitoa. Eikä pelännyt vettä: uuden kerroksen voi sipaista suorilta kostealle iholle. Sopii myös kasvoille.

Kasvoille:

Kalpoisille kasvoille: Exuviance Sheer Daily Protector (SPF 50), 49 e

Ihanaa, ettei tarvitse mennä rannalle nakunaamana, sillä korkean kertoimen lisäksi voide tarjoaa kevyen sävyn. Tämän kanssa elelee naama peruslukemilla, sillä voide on hajusteeton. Ja mikä mukavaa, puteli sujahtaa sivutaskuun, joten rantakassiin jää tilaa eväille.

Lenkkivoide: Garnier Ambre Solaire UV Sport (SPF 30), 7,10 e

Vaikka otsa norotti hikipisaroita lenkillä, voide ei ottanut nokkiinsa. Sopivan kevyt, joten iho hengittää. Ulkoliikkujan luottotuote. Riittoisalla voiteella paikkailee myös herkästi palavia vartalon alueita: olkapäitä ja dekolteeta.

Aurinkopäivän jälkeen:

Ihan after suneissa: Vichy Idéal Soleil, 21,90 e

Mahtavuutta! After sunin voi levittää jo suihkussa. Ja aah, miten huumava tuoksu. Saako tätä hajuvetenä? Öljy ei tahmannut ja imeytyi sekunnissa. Moikka aurinko, haluan jo kotiin piehtaroimaan after sunissani.

Kermaa haavoihin: Algamaris Baume Après Soleil, 19,90 e

Selkäni on palanut kerran pahasti, ja iho ikävä kyllä muistaa sen. Edes SPF 50 ei riittänyt Thaimaan aurinkoa vastaan, vaan selkä alkoi punoittaa. Itku pitkästä ilosta. Mutta luomu aloe veraa ja sheavoita sisältävä after sun helli ja rauhoitti ihon ennalleen aamuun mennessä. Koostumus on miellyttävän kermainen, kuten tuoksukin.

Pikapäivetystä:

Rantakelpoinen: Aco Sunkissed Body Lotion, 11 e
Inhoan kalmankalpeuttani, mutta auringossa taas stressaan palamista. Joten kyllä kiitos itseruskettavalle, joka väritti minut hitaasti ja läikittä terveen näköiseksi (ja rantakelpoiseksi). Korppukuiva ihoni oli otettu kaupan päälle tulleesta kosteutuksesta.

365 päivän voide: Lumene Natural Bronze itseruskettava kasvovoide, 12,90 e

Pari minuuttia kylppärissä ja pitkät (kauneus)unet päälle, lopputuloksena kaunis ja luonnollinen päivetys. Eikä palanut nenänpää. Voide tekee tasaista jälkeä, ja sitä uskaltaa lisäillä pari kertaa viikossa. Ympärivuotiseen käyttöön!

Vinkki!

Jos palat herkästi, uit paljon tai meuhaat hiekassa, käytä lapsille suunnattuja SPF 50 -voiteita, joissa on hyvä veden- ja hiekankestävyys.