Kannattaako rakennekynnet ottaa?

Rakennekynsistä voi löytyä ratkaisu kynsiongelmiin.

Rakennekynsistä voi löytyä ratkaisu, jos kynnet eivät kasva tarpeeksi nopeasti, ne katkeavat herkästi tai niissä on esteettisiä virheitä. Rakennekynnet sopivat hyvin kynsienpureskelijoille, sillä kova kuori estää pureskelun. Rakennekynnen sileällä pinnalla kynsilakka kestää lohkeamatta jopa kolme viikkoa.
Rakennekynsiä pitää huoltaa 3–5 viikon välein. Kynsien laitattaminen maksaa noin 90–100 euroa ja huolto noin 50–60 euroa.

Ilmakovetteinen akryyli eli nesteestä ja pulverista sekoitettava massa on materiaaliltaan paksuin. Se auttaa peittämään ja korjaamaan kynsissä esiintyviä virheitä ja näyttää silti luonnolliselta. Akryyli tuoksuu melko voimakkaasti ja saattaa aiheuttaa ihoärsytystä tai allergista reaktiota.

Geelimenetelmällä saadaan luonnollinen, läpinäkyvä lopputulos. UV-kovetteinen geeli on joustavampaa ja helpompaa viilata kuin kova akryyli muttei läpinäkyvyytensä vuoksi ole paras menetelmä kynsille, joissa on virheellisyyksiä. Myös geeli voi ärsyttää ihoa ja aiheuttaa allergisia reaktioita.

Kuitumenetelmällä saadaan erittäin luonnollinen lopputulos, sillä se ei juurikaan lisää paksuutta luonnonkynteen. Kuiduilla, kuten silkillä ja lasikuidulla, saadaan kynsiin ohut vahvistus, joka estää katkeilun, jos luonnonkynnet kasvavat pituutta mutta katkeilevat helposti. Kuidut ovat miedomman tuoksuisia kuin muut rakennekynsiaineet.

Uusi Mani’Q-manikyyri on kynnen geelivahvistus, joka lakataan oman kynnen päälle. Se ei siis pidennä tai muuta kynnen rakennetta, vaan vahvistaa omaa kynttä, estää sitä liuskoittumasta ja pitää lakan kauniina jopa kuukauden verran. Sen voi poistaa asetonilla.

 

Katso myös nämä:

Näin hoidat kädet kuntoon kotona – ihanan kosteuttava käsihoito

Tuntuuko toimistotyö jo käsissä ja sormissa? Näin helpotat kipua työkaverin kanssa

Kesäihon avaintuotteet – puhdista, hemmottele ja viimeistele