Wellnessmalli-äänestys 2021! Osallistu ja vaikuta

Fit-lehti ja Wellnessmalli-kilpailu järjestävät yleisöäänestyksen! Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan kosmetiikkapaketteja.

Wellnessmalli-kilpailu on Suomen suosituin ja raikkain hyvinvointikilpailu. Wellnessmalli on hyvät elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimainen persoona, joka on rohkea ja loistava esikuva niin nuorille kuin vanhemmillekin.

Äänestämällä suosikkiasi, voit vaikuttaa Wellnessmalli-kilpailun lopputulokseen. Äänestys päättyy 26.9.2021.

Äänestä ja voit voittaa kosmetiikkapaketin

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jenna Toivanen, 28, Turku

@jennatoivanen

Ammatti: Community Specialist

”Minulle hyvinvointi on itsensä hyväksymistä ja ymmärtämistä kaikilta osa-alueilta. Voin hyvin kun kohtelen itseäni hyvin: annan keholleni ravintoa, joka ravitsee monipuolisesti, liikun kehoani kuunnellen ja muistan myös pitää huolen mielestäni – meditoiden ja kirjoittaen.

Tärkeintä on kuitenkin hyväksyä itsensä, eikä pyrkiä muuttamaan itseään jatkuvasti, silloin on kaikki mahdollisuudet voida hyvin”

Maria Matikainen, 25, Helsinki

@mariazveta

Ammatti: Laborantti

”Hyvinvointi tarkoittaa itselleni elämäntapaa. Se on säännöllistä mielen ja kehon kuuntelemista ja samalla myös uusien tavoitteiden ja haasteiden asettamista itselleen. Se on juuri sinulle itselle sopivaan tasapainoiseen elämään tähtäämistä ja kehon ja mielen haastamista ja kehittämistä.”

Julia Mäenpää, 21,Helsinki

@jjulia.maenpaa

Ammatti: Support Associate / Opiskelija

”Hyvinvointi merkitsee minulle kehon ja mielen hyvää tasapainoa ja kokonaisuutta. Kuntosalilla treenaaminen, oman kehon ja mielen kuuntelu sekä armollisuus itseäni kohtaan tekevät minusta hyvinvoivan. Hyvinvointi on paljon muutakin kuin terveellisiä ruokia ja hikijumppaa!”

Jutta Båtman, 19, Espoo

@juttabatman

Ammatti: Järjestyksenvalvoja

”Hyvinvointi tarkoittaa minulle omien arvojen kunnioittamista. Kehon sekä mielen arvostusta ja niiden tarpeiden huomioon ottoa kokonaisvaltaisesti.”

Laura Aaltonen, 20, Tampere

@laurahelmi

Ammatti: asiakaspalvelija

”Hyvinvointi tarkoittaa minulle sitä, että voin hyvin fyysisesti mutta erityisesti psyykkisesti. Koen olevani hyvinvoiva silloin, kun olen terve, olen kykeneväinen urheilemaan, saan tehdä minulle tärkeitä asioita ja viettää aikaa minulle tärkeiden ihmisten kanssa.”

Roosaliina Sunikka, 28, Helsinki

@roosaliina_

Ammatti: Personal trainer, Sosiaalisen median vaikuttaja ja sisällön tuottaja

”Hyvinvointi on sitä, että löytää liikkumisen ilon ja mieluisan liikkumisen muodon, itselläni se on vahvasti tankotanssi ja sali. Olen aina ollut hyvässä kunnossa ulkoisesti, mutta olen unohtanut pitää huolta sisäisestä hyvinvoinnistani. Nykyään tiedostan tämän ja haluan muistuttaa, että se on aivan yhtä tärkeää ja vaatii jatkuvaa mielen treenaamista.”

Reetta Hyyryläinen, 19, Kajaani

@reetta.hyyrylainen

Ammatti: kuntosali työntekijä

”Hyvinvointi tarkoittaa minulle sitä, että voin elää oman näköistä elämää. Pystyä liikuttamaan kehoani monipuolisesti ja tekemään asioita joita rakastan. Hyvinvointi merkitsee, että saan tuntea onnellisuutta.”

Petra Korhonen, 21, Tampere

@petra.korhonen

Ammatti: Yrittäjä

”Hyvinvointi on iso kupla koko arkeni ja elämäni ympärillä, se pitää mieleni positiivisena ja kehoni jaksavana. Se on näkymätön tsemppari olkapäällä hyväksymässä itseni sellaisena kuin olen ja muistuttamassa rakastamaan itseäni samanlailla kuin muita. Hyvinvoinnin ansiosta jaksan painaa eteenpäin ja se saa minusta esille parhaat puoleni.”

Iida Haveri, 22, Järvenpää

@iidahaveri

Ammatti: Kosmetologi

”Hyvinvointi tarkoittaa minulle sitä, että arjen palaset, treeni, ruoka, lepo, työt ja vapaa-aika, ovat tasapainossa. Olo tuntuu energiseltä ja hyvinvoivalta, kun tekee asioita, joista nauttii.

Alicia Bärlund, 24, Helsinki

@aliciabarlund

Ammatti: Opiskelija ja tanssija

”Hyvinvointi tarkoittaa minulle sitä, että ihmisen mieli ja keho ovat tasapainossa. Muutamia tärkeitä tekijöitä jotka vaikuttavat suuresti omaan hyvinvointiini on: itsetunto, sosiaalinen elämä, perhe, turvallisuuden tunne, liikunta, sekä merkityksellisyyden tunne.”

Seuraa kilpailua: wellnessmalli.fi. Kilpailun finaali järjestetään lauantaina 23.10.2021 Helsingin Casinolla. Kilpailua luotsaa Anni Vallius.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WELLNESSMALLI -KOULUTUS

Wellnessmalli -koulutus ei ole edellytys kilpailuun hakemiselle, mutta kurssilla pääset hiomaan tärkeitä taitoja, joita voit hyödyntää oman sosiaalisen median kehittämisessä sekä oman brändin luomisessa. Nämä taidot ovat eduksi myös Wellnessmalli -kilpailussa.

Myös tänä vuonna Wellnessmalli -koulutuksesta valitaan 10 henkilöä FIT-lehden sporttikuvauksiin! Lisäksi valitsemme kurssilta 5-10 henkilöä suoraan castingiin, joten jos haluat hakea Wellnessmalli 2022-kilpailuun, saat loistavan etulyöntiaseman muihin hakijoihin verrattuna käytyäsi koulutuksen. Tämä kurssi on myös erinomainen tilaisuus valmistautua Wellnessmalli -castingiin.

Wellnessmalli -koulutukseen sisältyy lähiopetuspäiviä, etätehtäviä sekä yhteinen Facebook-ryhmä verkostoitumiseen.

Wellnessmalli -koulutuksessa opit muun muassa:

  • Sosiaalisen median taitoja ja sisällön tuottamista aina kuvan muokkauksesta tekstien luomiseen – kuinka luoda uniikki Instagram brändi.
  • Esiintymis- sekä vuorovaikutustaitoja.
  • Ammattivalokuvaajan parhaat vinkit kuviin ja poseerauksiin somea- sekä lehtikuvauksia varten.
  • Hyvinvointiala ja ura – kuinka löytää oman juttunsa ja miten ottaa ensi askeleet.
  • Opit hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja saat itsevarmuutta omaan tekemiseesi.

Koulutuksen mukana vaihtuvat ammattitaitoiset luennoitsijat ja valmentajat. Syksyn koulutuksessa luennoimassa ja mukana mm. Sometähti Ilona Siekkinen, mielen- ja muutosvalmentaja Kipa Tiivola, hovikuvaaja Linda ”Lifu” Lipponen, somevaikuttaja Veera Könönen, Wellnessmalli 2021 kärkikolmikko sekä Wellnessmalli -kilpailun luotsaaja Anni Vallius.

Koulutus järjestetään syksyllä 2021 Espoossa. Koulutuspäivät ovat 13.11. 27.11 ja 11.12.

Kuvat: Linda ”Lifu” Lipponen. Vaatteet: Intensed. Meikki & hiukset: Mesauda Milano & Parturi-kampaamo Bow Noora

Himmanen, Annika Saari, Heli Kaikkonen, Marita Stenius ja Terhi Tiainen. Rusketus: Vita Liberata.