ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT Wellnessmalli-äänestys 2020!

Fit-lehti ja Wellnessmalli-kilpailu järjestävät yleisöäänestyksen! Kuka on Wellnessmalli-suosikkisi? Äänestä ja voit voittaa kosmetiikkapaketin.

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT. TULOKSET JULKAISTAAN 10.10.2020.

Wellnessmalli -kilpailu on Suomen suosituin ja raikkain hyvinvointikilpailu. Wellnessmalli on hyvät elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimainen persoona, joka on rohkea ja loistava esikuva niin nuorille kuin vanhemmillekin. Kilpailua luotsaa Anni Vallius.

Fit-lehti ja Wellnessmalli-kilpailu järjestävät yleisöäänestyksen, jonka tulokset lasketaan mukaan lopulliseen sijoitukseen. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan kolme kosmetiikkapakettia.

Wellnessmalli-kisan finaalishow pidetään Casino Helsingissä 10.10.2020 klo 16. Sitä voi seurata @iltasanomat live-lähetyksenä klo 17 alkaen.

Äänestä Wellnessmalli-suosikkiasi

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Josefiina Lahtinen, 20, Helsinki

@josefiinalahtinen

”Olen kunnianhimoinen ja määrätietoinen nainen. Tavoittelen omia unelmiani rohkeasti ja haluan kehittää itseäni koko ajan lisää. 16 vuotta kestäneen taitoluistelu-uran aikana olen oppinut paljon itsestäni ja oman kehoni kuuntelemisesta.

Haluan muistuttaa sinua pysähtymään ja nauttimaan hetkestä! Lähde vaikka koiran kanssa lenkkipolulle tai suuntaa ystäväporukalla piknikille.”

Salli Leppäkoski, 19, Tampere

@sallieerika

”Olen energinen ja sporttinen nuori nainen, jonka intohimona on hyvinvointi ja sosiaalinen media.

Paras treenivinkkini on: kuuntele kroppaa ja valitse liikuntamuotoja, joista todella pidät, jotta liikunnan ilo pysyy yllä. Suosikkitreenimuotoni ovat porrastreenit ja monipuolinen kuntosaliharjoittelu.”

Tiia Aalto, 20, Espoo

@tiiaaalto

”Intohimoni on lattaritanssi, ja siksi olenkin tanssinut koko ikäni. Rakastan, kuinka musiikki saa minut liikkumaan ja hyvälle tuulelle. Suosittelen, että laitat lempikappaleesi soimaan ja annat muusikin viedä.”

Johanna Tähtinen, 26, Forssa

@johanna.tahtinen

”Olen oppinut ja löytänyt terveellisen ja tasapainoisen elämäntavan vasta hiljattain aikuisena. Laihduin 35 kiloa elämäntapamuutoksen myötä. Avaintekijänä oli ymmärtää, että kaikkien ei tarvitse tykätä samoista asioista, vaan tärkeintä on löytää sinulle ne parhaat tavat edistää hyvinvointiasi. Kokeile ennakkoluulottomasti uusia lajeja ja saatat yllättyä! Ennen kaikkea tee niitä valintoja, jotka saavat sinut voimaan hyvin eikä siksi, että on pakko. Ole itsesi paras ystävä, älä vihollinen.”

Selina Malinen, 29, Lahti

@selinamalinen

”Olen hyvinvointi- ja kauneusalan yrittäjä Lahdesta.

Oli sitten kyseessä kova treeni, ruokavalion aloitus tai kiireinen ajanjakso elämässäsi, niin hyvin levänneenä kehosi ja mielesi pystyy mihin vain! Tingi jostain muusta, mutta älä levosta ja palautumisesta. Kuuntele itseäsi. Kokonaisuus on tärkein: liikunta, lepo, luonto, läheiset ja läsnäolo ohjaavat tietä hyvinvointiin.”

Sahar Larbi, 25, Espoo

@sahar.larbi

”Olen suomalais-tunisialainen ja tehnyt paljon mallikeikkoja molemmissa maissa. Rakastan esiintyä ja vain heittäytyä uusiin juttuihin. Olen ammatiltani matkailun liikkeenjohdon restonomi ja olen myös innokas matkailija. Hyvinvointimatkailu on myös lähellä sydäntäni.

Hyvinvointivinkkini on kuunnella omaa kroppaansa ja antaa sille ravintoa, liikuntaa ja lepoa.”

Elina Lehtisalo, 20, Kouvola

@elina.lehtisalo

”Olen kesän lapsi, ja siksikin täynnä valovoimaista asennetta sekä hersyävää huumoria!

Minulle hyvinvointi merkitsee valintoja, jotka lähtevät omien tunteiden sekä kehon kuuntelusta. Omassa elämässäni tapahtuu paljon ja välillä hyvinvointi ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Siksi haluan muistuttaa meitä kaikkia joustavuuden tärkeydestä, niin kehon kuin mielenkin tasolla.”

Eveliina Mäntykangas, 30, Jyväskylä

@eveliinamantykangas

”Mielestäni jokaisen ihmisen elämän tärkein henkilö on oma itse. Kun pitää huolta ensin omasta jaksamisestaan, jaksaa myös olla täysillä tukena ja turvana muille. On vaikea auttaa muita, jos omat voimavarat ovat nollissa. Pidetään siis huolta omasta hyvinvoinnista ensin tasapainottamalla työ ja vapaa- aika sellaisiksi, että ne eivät kuormita liikaa, ja että siellä arjessa on myös tilaa hengittää ja tehdä asioita, joista nauttii.”

Eveliina Lehtoranta, 20, Rovaniemi

@eveliinalehtoranta

”Olen tanssija, tanssinopettaja ja yrittäjä Lapista. Hyvinvointi on minulle luonnollinen osa elämää ja rakastan inspiroida erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä. Haluan olla esimerkkinä nuorille ja sanoa ääneen, että jokainen ansaitsee tehdä omaa juttuaan juuri niin isosti kuin haluaa!

Paras hyvinvointivinkkini on: ole oma itsesi. Mene täysillä unelmaasi kohti ja pidä huolta itsestäsi niin fyysisesti kuin henkisestikin.”

Seuraa kisaa: Wellnessmalli.fi

Wellnessmalli -koulutus syksyllä 2020

Wellnessmalli -koulutus ei ole edellytys kilpailuun hakemiselle, mutta kurssilla pääset hiomaan tärkeitä taitoja, joita voit hyödyntää oman sosiaalisen median kehittämisessä, oman brändin luomisessa ja myös nämä taidot ovat eduksi Wellnessmalli -kilpailussa.

Suomen suurin liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistunut FIT -lehti valitsee 10 henkilöä sporttikuvauksiin. Joten vaikka et hakisi itse kilpailuun, on sinulla mielentön mahdollisuus saada jalka oven väliin sporttimallien maailmassa.

Lisäksi valitsemme kurssilta 10 henkilöä suoraan castingiin, joten jos haluat hakea Wellnessmalli 2021-kilpailuun, saat loistavan etulyöntiaseman muihin hakijoihin verrattuna käytyäsi koulutuksen.Wellnessmalli -koulutukseen sisältyy lähiopetuspäiviä sekä etätehtäviä. Tämä kurssi on myös erinomainen tilaisuus valmistautua Wellnessmalli -castingiin.

Wellnessmalli -koulutuksessa opit muun muassa:

Sosiaalisen median taitoja sekä sisällön tuottamista aina kuvan muokkauksesta tekstien luomiseen mm. yhteistyökumppanin näkökulmastao   Esiintymis- sekä vuorovaikutustaitojao   Työskentelyä ammattivalokuvaajan kanssao   Kuvauksellisuutta somea- sekä lehtikuvauksia varteno   Opit hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja saat itsevarmuutta omaan tekemiseesi

Koulutuksen vetäjänä toimii Wellnessmalli-kilpailun omistaja Anni Vallius sekä ammattitaitoiset luennoitsijat ja valmentajat, kuten sometähti Ilona Siekkinen, Wellnessmalli 2019 ja somevaikuttaja Veera Könönen, hyvinvointivalmentajat Kipa Tiivola ja Satu-Lotta Kainulainen, digimarkkinoinnin ammattilainen Terhi Ristilä sekä valokuvaaja Linda ”Lifu” Lipponen.

Koulutus starttaa marraskuussa 2020 ja koulutuspäivät ovat Helsingissä 14.11.2020, 28.11.2020 ja 12.12.2020

Lisää tietoa koulutuksesta: wellnessmalli.fi

 

 

 

 

 

Kuvat Linda "Lifu" Lipponen
TYYLI MEIKKI: Pretty By Flormar - Heidi Kämppi & Iia Salmi, HIUKSET: Parturikampaamo Bow - Noora Himmanen, Heli Kaikkonen, Annika Saari ja Marita Stenius, RUSKETUS: Vita Liberata, VAATTEET: Leggou
Kaupallinen yhteistyö Wellnessmalli-kilpailu