Toukokuun Fitin kannessa on aitajuoksija Lotta Harala.

Toukokuun Fitin innostavimmat jutut – tsekkaa nämä

Fitin päätoimittaja Taina Risto valitsi toukokuun suosikit.

1. Uusi ura liikunnasta s. 14

Treenaamisesta voi tulla niin tärkeä henkireikä, että siitä haluaa itselleen uuden ammatin. Tiina Veijonen vaihtoi liikunta-alalle, kun tunsi, että intoa ei enää edellisessä työssä riittänyt. Työ kuntosaliyrittäjänä ja personal trainerina on tuonut hänelle tunteen, että saa pitkästä aikaa tehdä kädet savessa töitä.

2. Yksin vai yhdessä s. 26

Juoksu on hauskinta porukassa, koska yksin tikkaaminen on tylsää, sanoo Jenny Belitz-Henriksson. Jenny on myös huomannut, että vaikka juoksu on yksilölaji, yhteisöllisyys on parasta, sillä juostessa ei mietitä ikää tai titteleitä.

3. ”Pääni menee sokerista sekaisin” s. 52

Englannissa asuva pilates-ohjaaja ja hääpukusuunnittelija Minna Hepburn joutui tekemään elämänmuutoksen, kun elimistö alkoi reagoida kiireeseen ja stressiin. Hän teki täyskäännöksen ravinnossa ja vähensi työntekoa, mutta onnistui vain osittain. Lohdullista luettavaa, kun Minna ei väitä, että elämänmuutoksen voi tehdä tuosta noin vain.

4. Club Pulahdus s. 34

Pyysimme aitajuoksija Lotta Haralan kansimalliksi, mutta enpä olisi arvannut, miten kuumat muotikuvat hänen kanssaan saisimme aikaan. Puimme upeavartaloiselle Lotalle uikkarimuotia ja upotimme hänet kylpyammeeseen, wow!

5. Luontoseikkailijan Malaga s. 70

Treenilomalle Malagaan? Kyllä. Aurinkorannikolla voi muun muassa kiipeillä, meloa ja vaeltaa vuoristossa.

Kuvat BellaVie PhotoArt, Fabian Björk, Sarleena Kinanen, Elina Simonen, Emma Suominen