Sinustako Fitin kansimalli? Ilmoittaudu mukaan kilpailuun!

Finalisteille luvassa mainetta, kunniaa ja Dr. Hauschkan sekä Biancaneven tuotepalkintoja. Voittaja pääsee Fitin kanteen ja saa muiden tuotteiden lisäksi Polarin fitnessmittarin.

Oletko sporttinen, aurinkoinen ja valovoimainen persoona? Olet täysi-ikäinen, tottunut treenaaja ja viihdyt kameran edessä? Kenties olet myös aktiivinen somessa? Osallistu Fitin kansimallikisaan! Lähetä meille yhteystietosi ja kuvasi, ja olet mukana kisassa.

Osallistuneista valitaan 10 parasta finaaliin, joka käydään 2.–4.3.2018 GoExpossa Fitness Helsinki -kisojen yhteydessä. Kisaa juontavat fitness-urheilija Else Lautala ja MindBody Coach Lauri Kalima.

Kaikki kymmenen finalistia saavat Dr. Hauschkan kosmetiikkaa ja Biancaneven treenivaatteita. Voittaja pääsee Fitin kanteen ja saa palkinnoksi Polar A370 -fitnessmittarin.

Finalistien tulee varata kisaa varten paitsi GoExpo-messuviikonloppu 2.-4.3., myös alustavasti kuvauspäivät 16.–17.2. (perjantai ja lauantai). Tuolloin kuvataan materiaalia lehteä, somea ja messuja varten.

Ilmoitamme valituille finalisteille helmikuun alussa. Onnea kisaan!

Ilmoittaudu mukaan 31.1. mennessä täällä!

Dr. Hauschka

Biancaneve

Polar