Käsittelyjen, pakkasen tai auringon karheuttama hius kaipaa kosteutusta.

Pehmennä ja pöyhennä haituvatukkaa

Onko päässäsi sähköistä haituvaa vai kuivia jouhia? Hennot ja rasittuneet hiukset tykkäävät hoitavasta ja tuuheuttavasta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Liukkaalle

Luistavista ja sähköisistä hiuksista tulee paksumman tuntuiset ja helpommin käsiteltävät. Hyvä hennolle haituvatukalle! Sisältää myös lämpösuojan.

1 ➤ Goldwell Kerasilk Style, Texturizing Finish Spray, 28 e

Korventuneelle

Kuivat ja vaalennetut hiukset tuntuvat jo muutaman minuutin käsittelyn jälkeen pehmeiltä ja ravituilta. Hedelmäinen tuoksu jää vienosti leijumaan.

2 ➤ Amika Nourishing Mask, 33 e

Kultakutrille

Vaalennetuille hiuksille suunnatun uutuussarjan hoitosuihke on uusi suosikki. Suihkaus ennen föönausta ja hiuksista tulee pehmeät ja sileät. Blondi kiittää!

3 ➤ Joico Blonde Life Brightening Veil, 25 e

Vikkelälle

Hiuskiinne, jonka juju on nopea kuivuminen. Jättää hiukset ilmaviksi ja liikkuviksi. Kiva, karkkinen tuoksu.

4 ➤ Four Reasons Dry Shaper, 12 e

Karhealle

Hennolle hiukselle suunnattu jätettävä hoitoaine tekee takkupäästä helpommin harjattavan ja saa sameaan tukkaan tervettä kiiltoa. Hius on sileä kuin kampaajakäynnin jälkeen.

5 ➤ Schwarzkopf Professional Oil Ultimate Light-Oil-In Spray Conditioner, 20,90 e

Haituvalle

Suihkittava hiuspuuteri on nerokas: hienojakoista pölyä on helppo tupsautella oikeaan kohtaan. Tuhdimpi, pinkki purkki tuo sileisiinkin hiuksiin reippaasti tekstuuria ja tuuheutta. Light-versio toimii hennossa hiuksessa näppärämmin.

6 ➤ Design.ME Puff.ME Volumizing Cloud Mist ja Light-versio, 25 e

Kiireiselle

Kolikon kokoinen määrä voidemaista tuotetta riittää sekä pesemään että toimittamaan hoitoaineen virkaa. Kuivat hiukset tuntuvat käsittelyn jälkeen ravituilta. Teepuuöljy virkistää mukavasti päänahkaa.

7 ➤ Moroccan Oil Curl Cleansing Conditioner, 29 e

Sähköiselle

Hoitava sampoo, joka lupaa vähentää tukan sähköisyyttä. Kosteuttava ja hoitava tuote, joten sopii myös usein pesevälle. Makea ja marjainen tuoksu.

8  ➤ Herbina Gloss & Shine kosteuttava shampoo, 3 e

Teksti Fitin toimitus