Personal trainer kannustaa asiakastaan uudelle tasolle.

Netti, pienryhmä vai personal trainer? Valitse oikea valmennus

Haluatko treenata tavoitteellisesti? Valitse valmennus huolellisesti, sillä oikein valittu vaihtoehto tarjoaa haastetta ja tehostaa treenejä.

Jos kaipaat lisätehoja treenaamiseen, kannattaa ehkä miettiä treenivalmennusta. Oletko miettinyt, haluatko tarkkaa puurtamista netin välityksellä, treenit PT:n vieressä vai kavereista koostuvassa porukassa? Listasimme kolme vaihtoehtoa, nettivalmennuksen, pienryhmävalmennuksen ja henkilökohtaisen personal trainerin plussat ja miinukset.

Mikä sopii sinulle parhaiten?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pienryhmävalmennus

+ Pienessä porukassa on sopiva paine tulla paikalle ja pistää parastaan.+ Liikuntakokemusten ja fiilisten jakaminen treeneissä ja somessa.+ Valmentaja voi antaa myös yksilöllistä ohjausta ja vaihtoehtoja liikkeille.+ Mahdollisuus esittää toiveita treenitavoista ja -tehoista.+ Porukan voi kerätä kavereista.

Treeniaikataulut rakentuvat kaikkien ryhmäläisten ehdoilla. Pienessä ryhmässä henkilökemialla on merkitystä. Henkilökohtaisista asioista ei välttämättä kehtaa puhua ryhmässä suoraan.

Henkilökohtainen personal trainer

+ Valmentajan täysi huomio, voidaan pureutua henkilökohtaisiin haasteisiin ja tavoitteisiin.+ Intensiivinen yhteydenpito mahdollista.+ Osaa tarvittaessa ohjata muille ammattilaisille.+ Tulosta syntyy, kun pysyy avoimena ja noudattaa annettuja ohjeita.

Hintava. Vaatii sitoutumista. Pitää kestää henkilökohtaista, rehellistä palautetta.

Nettivalmennus

+ Selkeät liikeohjeet ja treenilukujärjestys.+ Valmentajan tuki mobiilisti.+ Treenien itsenäinen aikataulutus.+ Vertaistuki netissä 24/7.+ Verrattain edullinen hinta.

Vaatii hieman liikuntakokemusta tai muutamaa opetuskertaa, jotta liikkeet ja laitteet tulevat tutuiksi. Helppo lipsua, kun kukaan ei odota paikalle tai valvo vieressä. Väärä tekniikka voi haitata ja lisätä loukkaantumisriskiä. Ylimääräinen lisäkustannus salikortin päälle, jos ei jumppaa kotona.

Lue myös:

Haluatko saada tuloksia treeneistäsi? Näin onnistut tavoitteissa

Motivoi itsesi ja vie tavoite maaliin

Teksti Noora Valkila