Miksi täydellisen treenikassin löytäminen on niin vaikeaa?

Fitin päätoimittaja pohtii, miksi sopivan treenikassin löytäminen on niin vaikeaa.

Löydän helposti omannäköisiä treenivaatteeita. Viuh vaan ja kortti on vinkunut. Siihen nähden ihmetyttää, miten työlästä oikean treenikassin ostaminen on.

Pitkään luulin, että olen reppunaisia. Juu ja ei. Iso urheilureppu selässä tunsin itseni koulutytöksi, joka kantaa mukanaan biologian kirjoja.

Ostoksille siis. Hyvännäköinen cityreppu tuntui laukkuliikkeessä kivalta ajatukselta, kunnes yritin tunkea sinne tossuja. Repusta tuli uusi käsilaukkuni, ja treenikamppeet kulkivat yhä kangaskassissa.

”Oikeaa” urheilukassia en ole koskaan käyttänyt. Niin paljon tavaraa raahaan mukana vain viikonloppumatkoille. Mitä muut niissä salille kuljettavat? Saisin mahtumaan tanssi- ja jumppavaatteeni yhteen jättimäiseen päätytaskuun!

Takaisin lähtöruutuun. Lempikangaskassilleni löytyisi takuulla säänkestävämpi vaihtoehto. Löytyi, 20 eurolla, nahkajäljitelmää, ja trendikäskin vielä. Ruotsalaisen vaateketjun kassi on niin hyvä, että siitä tuli samantien uusi yleislaukkuni, jossa kulkevat niin liikuntakamppeet, tietokone kuin meikkipussikin.

Eläköön mutkattomuus!

Teksti Taina Risto