Huomio, värit!

Lumilajit vaativat vaatteelta lämmön pitävää uusinta teknologiaa. Räikeät väripilkut takaavat, ettet huku hankeen tai katoa after ski -baarin sisustukseen.

PUE RINTEESEEN SOPIVASTI ERIPARINEN SETTI

Hengittävä ja vettäpitävä laskettelutakki on viimeistelty hihojen kätevillä taskuilla, 350 e, Salomon IceRocket JKT.

Lämpimät lasketteluhousut, joissa irrotettava korkea vyötärö, 230 e, Salomon QST Snow Pant.

Kevyet laskettelulasit, joiden rikkoutumattomat linssit nostavat esiin rinteen epätasaisuudet, vaikka aurinko paistaisi täysillä, 139 e, Gloryfy GP3 Radical.

Nopeasti kuivuvassa treenipaidassa hihan alaosa on hengittävää verkkokangasta, 39 e, Kari Traa Nora LS.

 

1. Laskettelutakissa on pidempi malli ja lämmön sisällä pitävä eristys, 300 e, SALOMON QST Snow Jacket Fig. 2. Kiristä kaksinkertaista takkia vyötäröltä, jos haluat esiin muotoja, 279 e, KARITRAA Corked Jacket. 3. Hengittävät hansikkaat, joilla voit käyttää myös kosketusnäyttöä, 30 e, SALOMON Agile Warm Glove U. 4. Tekninen putkihuivi joustaa ja hengittää, 15 e, DÆHLIE Gaitor Stride. 5. Vettäpitävä reppu 59 e, DÆHLIE Backpack 35L. 6. Kevyt reppu muistuttaa liiviä ja kantaa 1.5 l juomaa, 80 e, SALOMON Agile 2 Set. 7. Lämpöä eristävissä lasketteluhousuissa on sisäänrakennetut säärystimet, jotka suojaavat lumelta, 199 e, KARITRAA Corked Trousers. 8 . Laskettelulasit 49,90 e, EVEREST/STADIUM Allmountain Goggle U. 9 . Vettäpitävä, hengittävä ja erittäin kevyt laskettelutakki 400 e, SALOMON QST Guard Jacket. 10. Joustava ja hengittävä tekninen pipo, jonka saumat on litistetty, 19 e, DÆHLIE Hat Polyknit. 11. Kevyen ja joustavan takin tekninen toppa on hengittävää ja lämmittävää materiaalia. Hihoissa ergonominen muotoilu, 179 e, DÆHLIE Jacket Incline. 12. Nopeasti kuivuvassa pipossa on tuultapitävät ja heijastavat yksityiskohdat, 39 e, KARITRAA Anita Beanie.

1. Vettäpitävä laskettelutakki, jonka hihoissa lumilukko ja hupussa karvareunus, 400 e, SALOMON Icetown Jacket White Heather. 2. Tuultaja vettäpitävä joustava softshell-laskettelutakki 299 e, KARITRAA TWISTER JACKET. 3. Teknisessä, vedenpitävässä takissa on vahvistetut ja tuulta pitävät paneelit hupussa ja hartioissa. Varustettu vetoketjutaskuin ja heijastimin. Pitkissä hiharesoreissa on peukunreiät, 199 e, DÆHLIE Jacket Gatineau. 4 . Hengittävän microfleece-pipon värivaihtoehtoja on kuusi, 25 e, SALOMON Active Beanie. 5. Lämmittävät housut, joiden reisissä on vettä- ja tuultapitävät vahvisteet. Kaksinkertainen neulosmateriaali pitää polven lämpimänä ja pienentää vaurioiden riskiä, 149 e, DÆHLIE Pants Flow. 6. Käännettävä toppahame, jonka joustavat sivuosat mahdollistavat hyvän liikkuvuuden, 130 e, SALOMON Drifter Mid Skirt Medieval Blue. 7. Housut on valmistettu kolmikerroksisesta softshell-materiaalista ja varustettu vedenpitävällä kalvolla. Vetoketjutaskut molemmin puolin ja 3/4-pituiset vetoketjut lahkeissa. Tehokkaat heijasteet, 179 e, DÆHLIE PANTS OFFTRACK. 8. Vyö pitää juomapullon helposti saatavilla, 35 e, SALOMON Hydro 45 Belt Dress Blue. 9. Kylmiin olosuhteisiin soveltuva kapeanmallinen tuulenpitävä softshell-takki, jossa vedenpitävä kalvo etuosassa ja hihoissa, 349 e, DÆHLIE Jacket Legend. 10. Tiukasti istuva, ergonominen ja vuoreton hanska pitää vettä ja tuulta, 69 e, DÆHLIE Glove Raw Fast. 11. Pipo, jossa tuultapitävä etuosa ja lokero aurinkolaseille, 35 e, SALOMON RS Beanie. 12. Toppatakin näköinen laskettelutakki 219 e, EVEREST/STADIUM W EXT ALPINE DOWN JACKET. 13. Tuultapitävillä hansikkailla voit käyttää kosketusnäyttöä ja muuntaa ne tarvittaessa lapasiksi, 39 e, KARITRAA Lise Glove. 15. Lämmin takki on valmistettu veden- ja tuulenpitävästä kolmikerroksisesta softshell-materiaalista. Huppu on säädettävä, takissa on vetoketjutaskut, 279 e, DÆHLIE Jacket OffTrack.

 

MÄKI VAI AFTER SKI? MOLEMMAT KÄY

Joustava laskettelutakki on käsitelty ekologisella ja vettähylkivällä tekniikalla, joka kestää pesua, 429 e, Colmar Aspen Women’s Ski Jacket.

Lasit mukautuvat valon lisäksi pään muotoon ja pysyvät siten tiukasti kasvoilla, 199 e, Gloryfy G9 Radical Transformer Energizer.

Napakka ja laadukas ribbipoolo 300 e, Wolford Viscose Rib Pullover.

 

Hiukset ja meikkiTiina-Maria Valanti/ToimistoMalli Petra Korpi

Teksti Suvi Poutiainen