Haluatko polttaa rasvaa vai lisää lihasta? Fit Treeni -kirja auttaa!

Nyt kaupoista löytyvä uunituore Fit Treeni -kirja tarjoaa monipuolisesti treenivinkkejä niin rasvanpolttoon, lihasten kasvattamiseen kuin kestävyyskunnon ylläpitämiseen. Kehonhuoltoa unohtamatta.

Taas on se aika vuodesta, kun salit ovat mustanaan treenitrikoista. Tähtäimessä ovat terveelliset elämäntavat, uusi kiinteämpi vartalo, parempi kestävyyskunto. Vaikka motivaatiota alkuun riittäisikin, usein tapahtuu jotain mystistä ja alkurynnistyksen jälkeen into lopahtaa. Netflixin tuijottelu voittaa salitreenit ja lähdet mieluummin after workeille kuin iltalenkille.

Mutta ei hätää! Fit Treeni -kirja auttaa sinua löytämään treenidraivin alkuinnostuksen jälkeenkin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Haluatko kiinteytyä ja polttaa rasvaa?

Fit Treeni -kirja sisältää monipuolisesti treeniohjelmia niin kokeneille salihirmuille kuin juuri treeni-innostuksen saaneillekin. Kirjan avulla koostat omanlaisen treeniohjelman.

Olemme nimittäin huomanneet, että jos menee kuntosalille pyörimään ilman ohjelmaa ja opastusta, tuskin saa tuloksiakaan, ja sali vaihtuu nopeasti taas sohvaan. Sen sijaan jos kalenterissasi lukee ”treeni” tiettyjen päivien kohdalla ja tiedät millainen treeni on tiedossa, on todennäköistä, että noudatat suunnitelmaa.

Onko toiveissasi lisätä lihaksia?

Lihakset tykkäävät, kun ne saavat erilaista ärsykettä. Hyödynnä siis Fit Treeni -kirjan ohjelmia saadaksesi lihaksikkaan kropan. Kun teet esimerkiksi ojentajia yksitellen puntilla, keskityt treenattavaan lihakseen paremmin ja harjoitus menee todennäköisemmin perille. Kun taas teet vaikkapa hauiksia tangolla ja molemmat kädet työskentelevät yhtäaikaisesti, pystyt käyttämään isompia painoja ja tuottamaan todennäköisesti enemmän voimaa liikkeeseen.

Käy hankkimassa oma Fit Treeni lehtipisteestä! Tarkista

Teksti Fitin toimitus
Kuvat Fotolia Fokus Media