Eevskun blogia voi seurata eevsku.fi-osoitteessa.

Eevsku Tistelgren: ”En tuijottele itseäni peilistä”

”Yökerhossa olen käynyt viimeksi vuonna 2014”, tunnustaa 27-vuotias urheilija, urheiluvalmentaja ja bloggaaja Eveliina, Eevsku, Tistelgren.

Miten liikut?

Valmistaudun seuraavaan fitness-kisaani huhtikuussa Helsingissä ja treenaan ­täysillä kuntosalia, akrobatiaa ja koreografiaa. Lähempänä kisaa päivään mahtuu jo kahdet treenit. Jos voitan, pääsen kisaamaan EM-mitalista Espanjassa.

Liikuntafilosofiasi?

Tässä lajissa mennään äärirajoille. ­Siksi täytyy myös oppia pitämään huolta ­levosta ja kehonhuollosta. Olen ottanut oppia virheistäni.

Millainen urheilija olet?

Minulla on vahva kilpailuvietti. Nuorempana lajejani olivat telinevoimistelu ja hiihto. Tähän lajiin sovin kropan puolesta hyvin, sillä kasvatan helposti lihasmassaa. Enää lihasta ei tarvitsisi ­tulla ­lisää.

Miten liikunta vaikuttaa elämääsi?

Elän kuin urheilija. Yökerhossa olen käynyt viimeksi kesällä 2014. ­Poikaystäväni Aleksin kanssa olemme kuin ­vanha ­pariskunta ja menemme nukkumaan ­ennen yhtätöista.

Ruokafilosofiasi?

Suhteeni ruokaan on aina ollut ­terve ­enkä ole koskaan kärsinyt syömis­häiriöistä. En edes pahemmin tuijottele itsenäni peilistä, vaikka tämä onkin ­ulkonäkökeskeinen laji.

Mitä haluat opettaa muille?

Haluan opettaa rentoutta ja monipuolisuutta. Kaikki haluavat nyt oppia kehonhallintaa ja esimerkiksi käsilläseisonta on suosittua. Ei treenaamiseen aina tarvita kuntosalia.

Teksti Taina Risto