Talvista energiaa Pajulahdessa!

Fit Treeniviikonloppu järjestettiin toista kertaa Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa 25. – 27.11. Talvinen treeniviikonloppu oli taas täynnä monipuolista treeniä, luentoja, keskustelua ja hyvää ruokaa. Tapahtuman vetivät vankasta ammattitaidostaan ja hyvästä huumoristaan tunnettu pariskunta Monna ja Tuukka Pursiainen.

Energiset vetäjämme!

Pajulahdessa on ihanteelliset olosuhteet monenlaiseen liikuntaan. Välillä täytyy huoltaa kehoa! Sisätiloissa myös kahvakuulailtiin ja tehtiin muuta lihaskuntotreeniä.

Yksi viikonlopun kohokohdista oli Monnan vetämä hydrobic. Vesiliikunta sopii lähes kaikille, koska se on nivelystävällistä ja loukkaantumisriski on hyvin pieni. Veden vastus tekee liikkeistä kuitenkin raskaita, joten tehokkuudesta ei tarvitse tinkiä.

Osallistujat saivat lahjakassin täynnä tapahtumakumppaneiden tuotteita.

Leipomo Rostenin Seedbost-tuotteet ovat ravinteikkaita ja ainutlaatuisia välipaloja, jotka voi napata kätevästi mukaan naposteltavaksi. Makuvaihtoehtoina on karpalo & suklaahippu, seesami & chiasiemen ja valkosipuli & chili. Siemenpohjaiset välipalat ovat gluteenittomia ja ne sisältävät suuren osan päivittäisestä vitamiinien ja hivenaineiden saantisuosituksesta ihan sellaisenaan.

Eettisen Luksuksen Bambù-kuorintasieni sisältää bambu-uutetta ja kasvirakeita ja se kuorii ihoa luonnollisesti. Siinä on myös ihastuttavan lempeä bambu-uutteen tuoksu. Bambua on käytetty vuosisatojen ajan Kaukoidässä muun muassa kosmetiikka-, huonekalu-, elintarvike- ja tekstiilialoilla. Sitä pidetäänkin pitkäikäisyyden ja kestävyyden symbolina.

Vitamin Well Upgrade -vitamiinijuoma maistuu sitruunalta ja kaktukselta ja sisältää pelkkää hedelmäsokeria.  B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, ja magnesium ja D-vitamiini taas edistävät lihasten normaalia toimintaa.Vitamin Well -juomista löytyy monia makuvaihtoehtoja ja niistä saa hyvän lisän vitamiineja ja mineraaleja.

Aco Moisturising Shampoo hoitaa ja antaa kiiltoa hiuksille tehden niistä raikkaat ja pehmeät. Shampoo puhdistaa hiukset ja päänahan hellävaroen, joten tuote sopii myös herkälle päänahalle. Tuote on miedosti hajustettu ja dermatologisesti testattu ja sitä kannattaa käyttää yhdessä ACO Moist & Repair Conditioner -hoitoaineen kanssa.

Pajulahti tarjoaa monenlaisia liikuntapahtumia, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Pajulahti on myös virallinen Olympiakomitean ja Paralympiakomitean valmennuskeskus.

Olipas meillä mukavaa! Sydämellinen kiitos kaikille osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Tapahtuman kuvat: Monna ja Tuukka Pursiainen