Tältä näytti Fit Hyvinvointiviikonloppu 2021!

Fit Hyvinvointiviikonloppu järjestettiin 24. – 26.9. Hotel Sveitsissä, Hyvinkäällä jo kolmannen kerran. Tapahtuma oli erittäin suosittu tälläkin kertaa ja paikat hupenivat nopeasti. Viikonlopun vetäjänä toimi aina yhtä iloinen ja energinen liikunta-ja hyvinvointialan ammattilainen Kipa Tiivola, joka vetää myös suosittua Fit Jengi -treeniryhmää Facebookissa. Ohjelmassa oli tuttuun tapaan monipuolista treeniä raikkaassa ulkoilmassa, mielenkiintoisia luentoja, rentoutumista ja hyvää ruokaa.

Kaunis syyssää suosi treenaajia onneksi jälleen ja ilma oli juuri sopivan raikas treenaamista varten. Upeissa metsämaisemissa oli ohjelmaa läsnäoloharjoituksesta combatiin, porrastreeniä unohtamatta!

Treenin lisäksi ohjelmassa oli myös luentoja, aiheena muun muassa sisäisen puheen vaikutus, rentoutusharjoitus sekä oman hyvinvointisuunnitelman luominen.

Osallistujia ilahduttivat Vallilan Sansibar-kestokassit, joiden sisältä löytyi Nokian Panimon Italian Spritz -juoma, Method Pink Grapefruit -nestesaippua, A.Vogelin Echinacea & Mustaselja Hot Drink, Salon-Ki Hyvinkään Miracle Hair -tuotenäytteen ja esittelyn sekä Sveitsi Rentin e-fatbike-vuokrauksen alennuskupongin.

Kipan koira Bosse viihdytti ja ilostutti osallistujia vallattomalla läsnäolollaan :).

Osallistujien tunnelmia

IG Storyt: @idasaalsto, @hoorayforsquats, @kipatiivola
IG Storyt: @helloimellu, @katrikaarina
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Palautetta osallistujilta:

”Tapahtuma oli paljon parempi mitä olin edes ajatellut!”

”Tulen varmasti uudelleen! Oli siis ihan paras viikonloppu pitkään aikaan ja Kipa oli ihan täydellinen vetäjä tämmöseen hommaan, tosi tsemppaava ja lämminhenkinen ja siis kaikki oli aivan mahtavaa!”

”Hotel Sveitsi on upea paikka ja kaikki puitteet on täydelliset. Toivon ettei tapahtuman paikkaa vaihdeta sillä en usko, että juuri mistään löytää vastaavaa.”

”Välitettiin oikeasti ja aidosti osallistujien hyvinvoinnista. Kaikki varmasti tunsivat itsensä tervetulleiksi ja että osallistuminen omien ehtojen mukaan on täysin ok. Hienoa, että oli treeneissä liikevaihtoehtoja, tämä yleensä jää treenareilta huomioimatta.”

Kiitos kaikille upeille osallistujille ja yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistivat tapahtuman!