Mitä joululahjaksi? Katso tuoreet 2022 ideat!

Mitä läheiset voisivat haluta joululahjaksi tänä vuonna? On mukavaa muistaa tärkeitä ihmisiä lahjoilla, mutta sopivan lahjan keksiminen on joskus hankalaa. Mitä kannattaisi hankkia puolisolle, jolla on jo kaikkea? Millaisesta lahjasta omat vanhemmat ilahtuisivat?

Tästä artikkelista löydät kotimaisten verkkokauppojen parhaat lahjavinkit puolison, äidin, isovanhempien ja ystävien joululahjoihin. Löydät lahjat sekä isoihin että pieniin paketteihin. Nappaa tästä lahjat myös omalle lahjatoivelistalle. Kaikki tuotteet ovat tilattavissa kotimaisista verkkokaupoista ja voit tehdä sen kätevästi kotisohvalta käsin. Näin vältät myös kauppojen jouluruuhkat ja stressin joululahjojen hankinnassa.

Digitaalipiano musiikkiharrastuksen aloittamiseen

Musiikki tuo paljon iloa ja pianon soittaminen on monella tavalla kehittävä harrastus. Soittaminen kehittää motoriikkaa, keskittymiskykyä, älykkyyttä ja varmasti monia muitakin hyödyllisiä ominaisuuksia. Pianonsoitto tuottaa mielihyvää ja onnistumiset palkitsevat. Soittamisessa on sekin mukava puoli, että siinä ei tule koskaan ”valmiiksi”, vaan aina voi oppia jotain uutta ja kehittyä paremmaksi.

Pianonsoittoa harrastavalle – tai harrastuksen aloittamisesta haaveilevalle – erinomainen joululahja on digitaalipiano. Digitaalipiano onkin joululahjasoittimien ikisuosikki. Laadukkaat Kawai CN 201 -digitaalipianot voit tilata Tampereen Musiikista. Kompakti ja tyylikäs sähköpiano sopii monenlaiseen sisustukseen ja pienempiinkin asuntoihin. Autenttisen kosketintuntuman tarjoavassa pianossa on monipuoliset digitaalipianon ominaisuudet. Kuulokeliitännän ansiosta sitä voi soittaa muita häiritsemättä mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja se sopii hyvin myös kerrostaloasuntoon.

Käytännöllinen varavirtalähde

 

Varavirtalähde pelastaa pulasta esimerkiksi sähkökatkon aikana. Näinä aikoina se on siis hyödyllinen lahja ihan jokaiselle. Kun power bankin lataa valmiiksi täyteen, niin siitä saa virtaa mobiililaitteisiin, vaikka verkkovirtaa ei olisi saatavilla.

Varavirtalähteestä on hyötyä muun muassa mökki- ja vaellusreissuilla. Se on siis erinomainen lahjaidea kaikille mökkeilijöille ja vaeltamista harrastaville. Myös kauemmas matkustaessa varavirtalähde on tärkeää pitää mukana. Puhelimen tai muun mobiililaitteen voi ladata missä tahansa, milloin tahansa – vaikka keskellä metsää tai palmupuiden alla. Varavirtalähteen ansiosta laitteista ei lopu akku kesken kaiken.

Tilaa varavirtalähteet kätevästi Luurinetin verkkokaupasta. Tuotteet toimitetaan nopealla toimitusajalla. Luurinetin valikoimasta löytyy sekä yksivärisiä että persoonallisen värisiä varavirtalähteitä, joten jokaisen makuun löytyy sopiva.

Timanttisormus kaikista rakkaimmalle

Mikä olisikaan parempi tapa osoittaa rakkautta ja arvostusta kuin sormus. Timanttisormus on upea joululahja, joka varmasti ilahduttaa saajaa vuosikymmenien ajan. Sormuksen voi hankkia lahjaksi esimerkiksi puolisolle tai omalle äidille.

Tamperelainen Kultasepät Andreasen valmistaa timanttisormukset tilaustyönä asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Andreasenin mallistosta löytyy sormuksia kaikissa kullan eri sävyissä, joten jokaiselle löytyy mieluisa vaihtoehto. Sormusten timanttien kokoa ja määrää on mahdollista muokata, eli jokaiselle saadaan yksilöllinen ja omannäköinen sormus.

Seniorituoli isovanhempien arkea helpottamaan

 

Seniorituoli on suosittu lahja omille ikääntyville vanhemmille. Tavallista tuolia korkeampaan tuoliin on helpompi istua ja siitä on helppo nousta ylös. Seniorituoleja on saatavana sekä pehmeällä että kovalla istuimella. Pehmustettu nojatuoli sopii hyvin olohuoneeseen ja puinen tuoli ruoka- tai kirjoituspöydän ääreen. Joissakin puisissa seniorituoleissa on myös pyörät ja työntökahvat, joilla tuolilla istuvaa on helppo siirtää lähemmäs ruokapöytää.

Löydät laajan valikoiman seniorituoleja Tuppu-Kalusteesta. Voit noutaa laadukkaat seniorituolit Tuppu-Kalusteen myymälästä tai tilata ne edullisella ja nopealla kotiinkuljetuksella verkosta.

Lumoava Elämäntähti-koru

 

Ilahduta tyttöystävää tai vaimoa kauniilla koruilla. Lumoava Elämäntähti-koruperhe sisältää upeita timanttikaulakoruja ja -korvakoruja. Sirot korut sopivat monenlaisille käyttäjille. Korujen keskellä säihkyvät joko aidot timantit tai zirkonioita. Elämäntähti-korusarjan on suunnitellut Krista Siegfrids. Tilaa kauniit Elämäntähti-korut elämäsi tärkeimmälle naiselle Pirkan Kellosta. Saat tuotteet nopealla toimitusajalla.

Maileg-leluja perheen pienimmille

Tanskalaisen Mailegin lelut ovat ilahduttaneet lapsia jo yli 20 vuoden ajan. Mailegin persoonalliset hahmot ja niiden tarvikkeet inspiroivat lasta leikkimään. Kauniit lelut ihastuttavat myös aikuisia.

Annivalin verkkokaupassa on erittäin laaja valikoima Mailegin leluja lapsille. Valikoimasta löytyy erilaisia hahmoja sekä niiden tarvikkeita. Lisäksi valikoimassa on monenlaisia huonekaluja nukkekodin sisustukseen. Paketoi lasten paketteihin upeat ja laadukkaat lelut sekä muut lasten tuotteet.