Lainojen yhdistäminen ilman vakuuksia

Lyhennätkö samanaikaisesti useampaa eri lainaa, kuten kulutusluottoa, pikavippiä, remonttilainaa tai luottokorttivelkaa? Monen eri lainan lyhentäminen samanaikaisesti on stressaavaa ja kallista, sillä sen lisäksi, että omien menojen suunnitteleminen käy usein lähes mahdottomaksi, monen eri lainan yhteenlasketut kustannukset saattavat nousta todella korkeiksi. Yksi tapa helpottaa velkataakkaa on pyrkiä keskittämään kaikki pienemmät kalliit lainat yhdistelylainan alle.

Miten lainat kannattaa yhdistää?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa siis käytännössä uuden lainan hakemista. Uuden lainan tarkoituksena ei kuitenkaan ole lisätä velkaantumista, vaan lainalla maksetaan alta pois kaikki pienemmät ja kalliimmat lainat, kuten osamaksusopimukset, luottokorttivelka, pikavipit ja kalliit vakuudettomat kulutus- tai joustoluotot. Yhdistelylainan ottaminen voi auttaa säästämään parhaimmillaan jopa satojen eurojen edestä lainakuluja, sillä sen lisäksi, että yhden lainan korkokustannukset ovat useampaa lainaa alhaisemmat, voit saada lainojen keskittämisen kautta uudelle lainallesi myös huomattavasti edullisemman koron.

Lainojen yhdistämisessä kannattaa kuitenkin pitää mielessä muutama tärkeä seikka. Ensinnäkin uuden lainan kustannuksia tulee aina verrata huolellisesti nykyisten lainojen yhteenlaskettuihin kustannuksiin, ettei tule vahingossa ottaneeksi yhdistelylainaa, joka ei tarjoakaan säästöä. Yhdistelylainojen vertailu on tärkeää, sillä monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat tänä päivänä yhdistelylainaa, mutta lainojen korkokuluissa saattaa esiintyä suuriakin eroavaisuuksia.

Yhdistelylainaa ilman vakuuksia

Yhdistelylainaa voidaan myöntää sekä vakuudellisena että ilman vakuuksia. Monet perinteiset pankit sekä Takuusäätiön kaltaiset valtiolliset organisaatiot myöntävät yhdistelylainaa vakuuksia vastaan. Vakuudellista lainaa ei kuitenkaan kaikissa tilanteissa ole mahdollista saada, ja tämän vuoksi monet päätyvät ottamaan lainojen yhdistelyyn liian kallista vakuudetonta lainaa, joka saattaa omalta osaltaan vain pahentaa velkaantuneen tilannetta.

Vakuudetonta yhdistelylainaa voidaan myöntää huomattavasti joustavammin kuin vakuudellista lainaa, mutta tämä ei tarkoita sitä, että kaikki luotonmyöntäjät tarjoaisivat yhdistelylainaa samoin ehdoin. Juuri vakuudettomien lainojen tapauksessa lainojen vertailu on erittäin tärkeää, sillä vertailun kautta pystyt selvittämään yhdistelylainan todelliset lainakustannukset usean eri luotonmyöntäjän kesken. Yhdistelylainan tarkoituksena on nimenomaan tasapainottaa taloutta maksamalla kaikki kalliit pienlainat pois – eikä päinvastoin pahentaa velkaantumista!

Kuka voi hakea yhdistelylainaa ilman vakuuksia?

Vaikka sinulle olisi kertynyt alle jo useampaa lainaa, voit edelleen hakea yhdistelylainaa. On tärkeää, että yhdistelylainaa haetaan ennen kuin tilanne monimutkaistuu, sillä esimerkiksi luottotietojen menettäminen estää yleensä vakuudettoman lainan saamisen kokonaan. Yhdistelylainaa varten luotonmyöntäjät edellyttävät sinulta puhtaiden luottotietojen lisäksi myös säännöllisiä tuloja ja vakituista osoitetta Suomessa.

Valmistaudu yhdistelylainan hakemiseen keräämällä käsille tiedot kaikista niistä lainoista, jotka haluat yhdistää uuden lainan alle. Hae tarpeeksi suurta lainasummaa, sillä mikäli jokin kalliista lainoista jää yhdistelylainan ulkopuolelle, joudut edelleen maksamaan tästä lainasta korkokuluja niin pitkään, kunnes laina on maksettu pois.

Kilpailuta yhdistelylainat verkossa

Yhdistalaina.com on ilmainen lainojen vertailupalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa yhdistelylainat ilmaiseksi jopa yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta. Löydät ilmaisen lainahakemuksen verkkosivuiltamme ja lähettämällä lainahakemuksen etsimme sinulle kilpailukykyisimmällä korolla varustetun yhdistelylainan jopa muutamassa minuutissa.

Yhdistelylainojen kilpailutus ei edellytä sinulta aikaisempaa tuntemusta lainamarkkinoista. Vertaamme ja järjestämme lainatarjoukset puolestasi selkeään järjestykseen edullisimmasta kalleimpaan. Näet lainatarjouksista aina lainan kokonaiskustannukset ilman odottamattomia piilokuluja. Voit tutustua lainaehtoihin ilman sitoumuksia ja hyväksyä parhaimman lainatarjouksen kätevästi verkossa.

Lainahakemuksen täyttäminen ja yhdistelylainojen kilpailutus on sinulle asiakkaanamme täysin ilmaista. Voit täyttää lainahakemuksen juuri silloin kuin sinulle sopii ja kilpailutamme lainatarjoukset puolestasi täysin luottamuksellisesti. Voit hakea vertailupalvelumme kautta 1 000–70 000 € yhdistelylainaa joustavalla 1–15 vuoden maksuajalla. Lähetä lainahakemus jo tänään ja etsimme sinulle markkinoiden parhaimman yhdistelylainan, korko alkaen vain 4,19 %.

Yhdistä lainat ja luotot tästä.

Kaupallinen yhteistyö Yhdistalaina.com