Innostavaa liikuntaa koko perheelle airtrackilla

Liikunnan tärkeys on hyvä iskostaa lasten mieliin nuoresta pitäen. Airtrackit ja plyoboxit tarjoavat hauskaa tekemistä koko perheelle.

Alle kouluikäisten lasten pitäisi liikkua jopa kolme tuntia päivittäin, ja 7–18-vuotiaiden lasten ainakin 1,5 tuntia päivässä. Valitettavasti kansa siirtyy yhä useammin pienten ja suurten ruutujen eteen vapaa-aikanaan, ja liikunta jää usein taka-alalle.

Varsinkin nuorempia lapsia on kuitenkin helppo innostaa liikkumaan kun kotiin hankkii liikuntavälineet, joilla harjoittelu on oikeasti tosi hauskaa. Juuri nyt tälläinen hittituote on airtrack, joka tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia vauhdikkaaseen liikkumiseen paitsi lapsille myös vanhemmille.

Hauskan ja motivoivan treenin avulla koko perhe saa kunnon kasvamaan sekä energiavarastoja tyhjiksi rauhallisia yöunia varten.

Mikä ihmeen airtrack?

Airtrackit ovat ilmatäytteisiä volttiratoja, joita voidaan käyttää sisällä ja ulkona temppuiluun, parkouriin, voimistelun ja cheerleadingin harjoitteluun sekä todella moniin muihin hauskoihin harjoituksiin ja leikkeihin. Sitä on helppo käyttää myös rauhallisempiin suorituksiin, esimerkiksi alustana joogassa tai venyttelyssä.

Preeco.fi -verkkokaupasta airtrackeja on saatavina 3–8 metrin pituisina, joten ilmavolttirata tarjoaa parhaimmillaan todella runsaasti tilaa koko perheelle osallistua hauskanpitoon, joka parantaa kaikkien kuntoa. Superhauska airtrack innostaa kaikki liikkumaan käskyttämättäkin.

Aitrack tarjoaa trampoliinin kaltaisen alustan, jonka joustavuutta voidaan helposti säätää lisäämällä tai vähentämällä ilman määrää alustassa. Ja vanhemmat huoli pois, airtrack täyttyy helposti myös sähkökäyttöisellä pumpulla, joten puhaltelut voi jättää treenaamiseen.

Yksi volttiratojen suosion salaisuuksista onkin niiden helppokäyttöisyys. Airtrackin saa todella nopeasti käyttöön missä tahansa, ja se varastoituu todella pieneen tilaan, kun sitä ei tarvita. Kesäisin airtrack on mukava ottaa mukaan myös rannalle, jossa se toimii paitsi jumppa-alustana myös uimapatjana.

Monipuolisuutta treeniin esteillä

Airtrack-harjoittelua ja -leikkiä voidaan monipuolistaa airblockeilla eli pienemmillä ilmatäytteisillä patjoilla. Niiden avulla saadaan haastetta voimistelu- ja parkourliikkeisiin sekä hauskoja ylitettäviä esteitä muihin vauhdikkaisiin leikkeihin.

Airblockien lisäksi esimerkiksi plyoboxit toimivat erinomaisena lisänä airtrackien kanssa. Plyoboxia voidaan airblockien kanssa käyttää ylitettävinä esteinä leikeissä, sekä erityisesti parkourissa. Monipuolisen plyobox-valikoiman löydät Gorilla Sportsin verkkokaupasta.

Kuten airtrackejakin, myös plyoboxeja voidaan käyttää niin sisällä kuin ulkonakin. Nimensä mukaisesti plyoboxit ovat harjoituslaatikoita, joita voidaan käyttää monipuoliseen toiminnalliseen treenaamiseen.

Plyoboxilla treenaaminen kasvattaa tehokkaasti kestävyyskuntoa, ja harjoitellessa kehittyvät myös koordinaatio, tasapaino ja liikkuvuus.

Pienellä rahallisella panostuksella saadaan hauska temppurata, joka vetää lapsia puoleensa treenaamaan!