Fit Hyvinvointiviikonloppu ja ihana jumppakupla!

Fit Hyvinvointiviikonloppu järjestettiin tänä vuonna elokuun lopussa 26. – 28.8. Hotel Sveitsissä Hyvinkäällä. Tapahtuma oli loppuunmyyty tälläkin kertaa ja vetäjänä toimi iki-ihana ja innostava liikunta-ja hyvinvointialan ammattilainen Kipa Tiivola. Myös Kipan suloinen Bosse-koira oli menossa mukana! Ohjelmassa oli monipuolista treeniä raikkaassa ulkoilmassa, vesijumppaa, mindfulnessia ja hyvää ruokaa.

Hotel Sveitsi kuuluu Primehotels-ketjuun, jolla on seitsemän uniikkia ja erilaista hotellia Suomessa. Hotel Sveitsin lisäksi hotelliperheeseen kuuluu Hotel Katajanokka, Hotel Rantapuisto, Hotel Mestari ja Hotel AX Helsingissä, Hotel Oscar Varkaudessa sekä Spahotel Casino Savonlinnassa. Hotel Sveitsi on lisäksi valittu jälleen Suomen parhaaksi matkakeskukseksi!

Ohjelman alussa perjantai-iltana oli heti tuikitärkeää asiaa urheiluliivien merkityksestä ja valinnasta, kun Shock Absorber piti liiviklinikan, jonka yhteydessä osallistujat saivat myös kokeilla liivejä. Kaikki saivat myös mukaansa omat liivit, mahtavaa! Shock Absorber on jo vuonna 1995 perustettu alansa edelläkävijä, joka taatusti tietää minkälaisia liivejä naiset tarvitsevat erilaista liikuntaa harrastaessaan. Shock Absorber -urheiluliivit kehitetään mahdollisimman teknisiksi, korkeatasoisiksi ja rasitusta kestäviksi.

Porrastreeni upean luonnon keskellä on takuuvarma hitti! Sää suosi mukavasti ulkotreenejä.

Sveitsin Uimalaan oli ilo päästä vesijumppamaan!

Osallistujat saivat mukaansa lahjakassit, jotka sisälsivät Fit-lehden lisäksi:

-Nosht-pähkinäproteiinisekoituksen – Nosht on suomalainen yritys, joka valmistaa vatsaystävällistä ravintoa urheilijoille. Valikoimaan kuuluu mm. energiakarkkeja, proteiinipatukoita ja urheilujuomia, joiden suunnittelussa on hyödynnetty uusinta tutkimustietoa suoliston mikrobiosmista. Noshtin tuotteet ovat vegaanisia, gluteenittomia ja FODMAP-ruokavalioon sopivia. Herkullista Nosht Pähkinäproteiinia voi sekoittaa smoothien, puuron ja jogurtin sekaan tai tuomaan makua leivonnaisiin.

-Fiilus-maitohappobakteerivalmisteen – Fiilus Arkeen -maitohappobakteerit sopivat koko perheelle ja niitä voi käyttää päivittäin. Fiilus Arkeen -tuotteista löytyy maistuvien makuvaihtoehtojen lisäksi myös täysin kasviperäinen ja maku- ja aromiaineeton vaihtoehto, joka sopii esimerkiksi FODMAP-ruokavalioon.

-Movex Ice -kylmä-kuumavoiteen, joka lievittää lihas- ja nivelikipuja. Voide tehoaa kaksitehoisesti niin että se viilentää ensin ja vaihtuu sitten lämmittäväksi. Mentoli viilentää, lievittää kipua, vähentää turvotusta ja laukaisee lihasjännitystä, kun taas Capsicum-uute lämmittää, vilkastuttaa kudosten verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.

Biorion-hiustenhoitoaineen – Biorion-tuotesarja auttaa huolehtimaan hiusten ja kynsien hyvinvoinnista kaikissa elämänvaiheissa. Hoitoaine on tuuheuttava ja ravitseva ja se on tarkoitettu normaaleille ja kuiville hiuksille. Tuote sisältää kofeiinia ja B3-vitamiinia, jotka stimuloivat hiuspohjan verenkiertoa ja B5-vitamiini ja sheavoi taas ravitsevat ja tuuheuttavat hiuksia. Hoitoaine vähentää hiusten sähköisyyttä ja tekee niistä kammattavammat. Sopii hyvin myös curly girl -metodiin!

Palautetta osallistujilta:

”Ihan HUIPPU, mahtava, upea, jopa loistava tapahtuma! Ihana irtiotto arjesta viikonlopun ajaksi. Jumppakupla <3”

”Energinen, motivoitunut ja iloinen fiilis. Liikkumisen ilo ja etenkin Kipa nostattavat fiilistä pitkäksi aikaa.”

”Huippupaikka tällaiselle viikonlopulle! 🙂 Hotelli on hieno, huoneet toimivat, paljon eri palveluja/tekemistä, ruoka todella hyvää ja sijainti vaikuttaa olevan hyvä eri suunnista tuleville”

Kiitos kaikille osallistujille ja yhteistyökumppaneille!