Näin saat terveet kynnet – ja kestävän manikyyrin

Riippumatta siitä pidätkö lakatuista vai luonnollisista kynsistä, kynsien hyvä hoito on ehdottoman tärkeää niiden huolitellun ulkonäön kannalta. Tästä artikkelista saat tietoa terveiden kynsien hoitorutiinista.

Kevät lähestyy ja sen mukana kauniit pastellivärit ja uudet kynsitrendit. Viime vuosina pinnalla ovat olleet modernit muunnelmat ranskalaisesta manikyyrista, kuten ”baby boomer” -tyyli, ja nyt on monia merkkejä siitä, että vuonna 2023 tulemme näkemään enemmän kaksisävyisiä kynsitrendejä. Kynsitaide on yksi aikansa suurimmista kauneustrendeistä ja jos pidät kauniisti koristelluista kynsistä, kynsien halkeilu voi olla tuskastuttavaa. Onneksi ongelmaan löytyy ratkaisu. Oikeanlaisella hoidolla hauraimpiinkin kynsiin voi saada mantelinmuotoisen ”glazed donut” -ilmeen.

Haluatko kuulla lisää? Lue alla oleva oppaamme:

Essie-lakka, värisävy ”unguilty pleasures”

Essie: kynsien hoito on itsestä huolehtimista

Essie on yksi maailman johtavista kynsitrendien ja -hoitojen brändeistä. Essieltä löydät laajan valikoiman kynsilakkoja kaikissa sateenkaaren väreissä sekä tehokkaita hoitotuotteita, jotka suojaavat ja vahvistavat kynsiä – jotta ne näyttävät aina hoidetuilta ja terveiltä. Essien hoitosarjaan kuuluu vahvistavia ja korjaavia tuotteita sekä ravitsevia öljyjä  – ja paljon muuta. Katso täydellinen valikoima kauniita värejä, lakkatyyppejä ja hoitotuotteita täältä.

Näin saat terveet kynnet

1) Öljy on tärkeämpää kuin uskotkaan

Kynnet voivat joutua koville monissa arkipäiväisissä tilanteissa: käsien pesu ja kuivaaminen, kynsilakanpoistoaineella hinkkaaminen, puhumattakaan puhdistusaineista ja saippuasta. Ne poistavat kynsistä kosteutta ja rasvaa, mikä ajan myötä kuluttaa kynsiä.

Tässä asiassa kynsinauhaöljy on paras ystäväsi. Apricot Nail & Cuticle Oil sisältää runsaasti ravitsevaa aprikoosinsiemenöljyä ja jojobaöljyä, jotka ravitsevat kynsiä. Tämä tekee kynsistäsi joustavammat ja ne saavat paljon hoitoa ja kosteutta. Kynsinauhaöljy sopii täydellisesti sekä kynsien että kynsinauhojen hoitoon, ja ajan myötä hoidetut kyntesi sopivat hyvin kynsilakan pohjaksi tai näyttävät kauniilta ihan sellaisinaan.

Käytä kynsinauhaöljyäsi joka päivä, ja mitä useammin käytät, sitä parempi. Apricot Nail & Cuticle Oil on saatavana sekä lakkamaisessa pullossa, jota voit säilyttää kylpyhuoneen hyllyllä, että upouutena mukaan otettavana versiona, jota voit kuljettaa mukana laukussa.

Käytä Essies Apricot Nail & Cuticle Oil -öljyä, joka kosteuttaa ja ravitsee kynsiä.

2) Lisää vahvuutta kynsiin

Jos kyntesi ovat haurastuneet, tärkeä osa hoitorutiinia on niiden vahvistaminen. Tässä Essien ”Hard to Resist Advanced Nail Strengthener Repair & Protect” tulee kuvaan. Kliinisesti testattu hoito on upouusi lisä Essien vahvistaviin kynsituotteisiin, jotka keskittyvät erityisesti heikkojen kynsien hoitoon. Lakka sisältää erityistä MSM-teknologiaa, joka vahvistaa kynsiä ja varmistaa, että saat näkyvästi terveemmät kynnet jo kolmen päivän käytön jälkeen. Hoitava koostumus torjuu myös kynsien kuivumista, mikä antaa kynsillesi hoidetumman ilmeen silloin kuin pidät taukoa manikyyristä.

Mitä kyntesi tarvitsevat?

Kuten edellä mainittiin, ’Repair & Protect’ -hoito on sarjan uusin tuote, joka keskittyy määrätietoisesti hauraiden kynsien vahvistamiseen. Se on täydellinen sinulle, jolla on vaurioituneet kynnet, esimerkiksi jos kynnet ovat ohentuneet tai vaurioituneet sellakan ja UV-lampun käytön jälkeen. Tuote vahvistaa kynsiä ja saa ne näyttämään terveiltä kirkkaalla lakkakerroksella.

Vai onko sinulla heikot kellertävän sävyiset kynnet tai ovatko kyntesi muuttuneet yhä himmeämmiksi liian monen ammattilaismanikyyrin jälkeen?

Jos kyntesi vaativat erityistä hoitoa, kannattaa kokeilla jotain muista Essien ”Hard to Resist” -sarjan erikoistuotteista, jotka on suunnattu juuri sinun ongelmaasi. Jos huomaat, että kynsissäsi on usein kellertävä sävy, voit kokeilla Essien ’Neutralize & Brighten’ -tuotetta, joka on kehitetty tasoittamaan kellertävyyttä hoitavien ominaisuuksiensa lisäksi. Jos kyntesi ovat erityisen hauraat ja surkeassa kunnossa, Essien ’Glow & Shine’ on sinulle sopiva tuote. Lakka antaa hienon kiillon ja hoitaa heikon kynnen pintaa, jotta kynnet palautuvat terveiksi.

Ensimmäiset ’Hard to Resist Advanced Nail Strengthener’ -sarjan tuotteet saapuivat kauppoihin vuonna 2021, ja lanseerauksesta lähtien vahvistavat lakat ovat saaneet kiitosta hoitavista ja vahvistavista vaikutuksista niin asiakkaiden kuin arvioijienkin keskuudessa. Käytä sinulle sopivaa kynsien vahvistajaa ja levitä se suoraan puhtaille kynsille ilman päällys- tai pohjalakkaa. Levitä kaksi kerrosta ja anna lakan vaikuttaa kolme päivää ennen sen poistamista.

Essiellä on laaja valikoima hoitavia kynsituotteita juuri sinun tarpeisiisi. Löydä ne kaikki täältä.

Manikyyri joka kestää

Kun kynnet ovat vahvistuneet, ne ovat valmiita lakattavaksi kevään kauniisiin väreihin. Tässä kohtaa on erityisen hyvä idea varata itsellesi runsaasti aikaa perusteelliseen manikyyriin, joka antaa kynsille tasaisen ja täyteläisen lopputuloksen ja varmistaa, että lakka kestää mahdollisimman pitkään. Manikyyrin tekemiseen tarvitset kolme lakkaa: pohjalakan, joka suojaa kynttä värjäytymiseltä, värillisen lakan suosikkivärilläsi ja lopuksi lakan, joka pidentää lakan kestoa. Viimeinen vaihe on houkuttelevaa jättää väliin, mutta suositus on selvä: muista aina päällyslakka.

Essien upouusi ’stay longer’ -päällyslakka on ihanteellinen valinta, joka varmistaa sinulle jopa 7 päivää kestävän manikyyrin. Päällyslakan erikoistekniikka ”lukitsee” värin ja lisää kiiltävän viimeistelyn, joka antaa manikyyrille herkullisen salonkituntuman.

Viimeisenä yksityiskohtana on tärkeää pitää kynsien ympärillä oleva iho hyvin hoidettuna ja kynsinauhat kosteutettuina. Viimeistele siis valmis manikyyri hieromalla pieni pisara Essie Apricot Nail & Cuticle Oilia kynsinauhoille.

Essien uusi Stay Longer Topcoat takaa sileän manikyyrin, joka kestää jopa 7 päivää. Löydät sen täältä.
Kaupallinen yhteistyö L'Oréal Essie