CYBEX Sport-rattaissa lapsi pääsee mukaan lenkille

Urheilemiseen suunnitellut CYBEX ZENO -rattaat mahdollistavat aktiivisen elämäntavan lapsen kanssa. Olipa harrastuksesi sitten juoksu, pyöräily tai murtomaahiihto.

Monipuolisilla CYBEX Sport-malliston rattailla lenkkeily onnistuu vaivattomasti lapsen kanssa. Ne sopivat juoksuun mutta muuntuvat myös pyöräilyyn ja hiihtoon. Mallistoon kuuluva CYBEX Zeno on nimittäin suunniteltu niin, että vaunukorkeutta voi säätää lajin mukaan. Tämä takaa optimaalisen suorituskyvyn lisäksi turvallisuuden. Lapsi istuu turvallisesti pehmustetussa ja mukavasti muotoillussa sport-istuimessa kuomun alla 6 kuukauden ikäisestä noin 4-vuotiaaksi asti.

Malliston innovaattorina on toiminut entinen ammattiurheilija sekä CYBEXin perustaja Martin Pos.

Urheilullisina vanhempina olimme innoissamme kehittämässä tuotteita, jotka mahdollistavat vanhempien urheiluharrastuksien jatkumisen ja näin tuovat terveyttä ja iloa koko perheelle”, kertoo Martin Pos.

”Nämä kategorian ensimmäiset tuotteet ovat vasta alku kasvavalle tuoteryhmälle”, hän jatkaa.

CYBEX Sport -mallisto – juoksun vapaus

Perheen kasvaessa omien treenien aikatauluttaminen vaatii usein sumplimista: kuka hoitaa lasta, kun vanhemmat liikkuvat? Usein lapsen myötä hikilenkit vaihtuvatkin verkkaisempaan kärryttelyyn ja kestävyyskunto rapistuu. Säännöllinen treenaaminen kuitenkin kannattaa, sillä liikunnalla on monenlaisia terveyshyötyjä ja lisäksi hyväkuntoisena kestää arjen paineita paremmin. CYBEX Zeno 4-In-1 -sport-rattaat vapauttavat aikatauluista ja treenaamaan voi lähteä silloin, kun fiilis iskee.

Juokseminen onnistuu CYBEX Zeno-rattaiden avulla sekä perinteisesti työntäen että kädet vapaina handsfree-juoksusetin avulla. Silloin rattaisiin kiinnitetään aisa, joka vyötetään lanteille. Kädet vapaana juokseminen on sekä mukavaa että turvallista. Se myös sallii ylävartalon normaalin liikkuvuuden, jolloin juoksutekniikka pysyy paremmin kasassa.

ZENO-rattaista saa lisäosan avulla muun muassa vedettävät juoksukärryt.

ZENO Handsfree-juoksusetti hankitaan erikseen. Se sisältää vetoaisan ja säädettävän vyötärönauhan, joka istuu mukavasti monen kokoisille juoksijoille. Aisan saa kiinnitettyä helposti ja nopeasti ZENOn Multisport-sovitinpisteeseen, jolloin lasta vedetään turvallisesti ja sujuvasti takana.

CYBEX Sport-mallistoon kuuluu myös perinteiset työnnettävät AVI-juoksurattaat. Virtaviivaisen AVIn kevyt alumiinirunko, ergonominen, säädettävä työntöaisa ja ilmatäytteiset, jousitetut renkaat sopivat niin kaupungin kaduilla kuin puistoissa juoksemiseen.

AVI-juoksurattaat ovat kevyet työntää.

CYBEX Sport-mallistolle myönnetty Red Dot Award -muotoilupalkinto takaa, että vaunujen design on ensiluokkainen. Kummankin mallin voi lisäksi kustomoida omaan tyyliin sopivaksi. Korin värivaihtoehtoja on viisi; pinkki, hiekka, harmaa, turkoosi ja musta. Rungon voi valita kolmesta eri värivaihtoehdosta. Sekä ZENO ja AVI on varusteltu tyylikkäin heijastimin, mikä turvaa näkyvyyden pimeälläkin.

Zenolla onnistuu myös pyöräily ja hiihto

CYBEX Zeno luo täysin uusia ulottuvuuksia ulkoilulle, sillä lisävarusteiden avulla ne muuntuvat sekä pyöräilyyn että murtomaahiihtoon.

Pyöräily onnistuu erikseen ostettavan ZENO-pyöräilysetin avulla. Se sisältää kaikki tarvittavat lisävarusteet, joilla vaunuosa yhdistetään turvallisesti pyörään. Kärryn kätevyyttä lisää se, että sen saa matkarattaiden tavoin helposti kasaan. Näin se ei vie paljoa tilaa toisin kuin monet muut pyöräilyyn tarkoitetut kärryt.

Talven tullessa CYBEX Zeno -rattaita ei tarvitse laittaa varastoon, vaan niihin voi hankkia suksisetin. Renkaat vaihdetaan kätevästi jalaksiin ja pitkä aisa kiinnitetään vyötärölle, jonka jälkeen suunnataan ladulle.

Lisävarusteiden kiinnittämiseen ei tarvita erillisiä työkaluja, sillä Multisport-sovitinpisteen avulla voi nopeasti ja turvallisesti vaihtaa eri liikuntalajeihin tarvittavat osat.

CYBEX Sport -mallisto on myynnissä Wauva Kauppa -myymälässä Tampereella sekä heidän verkkokaupassa.

Lisätietoja mallistosta: CYBEX