Bloggaaja Vilma Peltonen: ”Hyvä olo motivoi liikkumaan”

Bloggaaja ja yrittäjä Vilma Peltonen, 28, treenaa liikunnan tuoman energian ja hyvän olon vuoksi. ”Raitis ilma ja luonnossa liikkuminen ovat minulle henkireikä, koska istun paljon työkseni”, Vilma sanoo.

Kaupallinen yhteistyö: Adidas

–Saan liikunnasta energiaa arkeen. Vaikka joskus tuntuu, etten jaksaisi lähteä treenaamaan, on olo liikunnan jälkeen aina paljon pirteämpi ja tarmokkaampi. Liikunta auttaa myös hallitsemaan stressiä. Treenin jälkeen kaikki tuntuu paremmalta, Vilma kertoo.

–Treenaaminen lisää myös itseluottamustani. Välillä kun joudun kiireiden vuoksi pitämään taukoa liikunnasta, huomaan että ryhti heikkenee. Ja kun taas pääsen liikkumaan, koko olemukseni muuttuu. Kaiken kaikkiaan liikunnasta tulee hyvä olo, sisäisesti ja ulkoisesti, hän jatkaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lämpö ja valo houkuttelee ulkotreeneihin

Kun valo ja lämpö lisääntyvät, Vilma vaihtaa sisälajit lenkkeilyyn ja joogaan ulkona. Kevät ja aurinkoiset päivät houkuttelevat ulkotreeneihin myös ystävien kanssa.

–Kevään tulo vaikuttaa todella paljon treenifiilikseeni. Kun on valoisaa ja lämmintä, tulee lähdettyä aamulla aikaisin ulos liikkumaan. Iltaisin voin lähteä kavereiden kanssa yhdessä kävelylenkille. Joskus venyttelemme kavereideni kanssa yhdessä.

Vilma matkustaa arjessaan ahkerasti ja viettää paljon aikaa Italiassa. Talvet hän viettää usein aurinkoisissa maisemissa. Lenkkeily, puistojooga ja muut ulkotreenit kulkevat luontevasti arjessa mukana.

–Italiassa ollessa treenaamme usein yhdessä poikaystäväni kanssa omalla pihallamme. Kahvakuulan ja käsipainojen avulla saa tehtyä hyvän treenin melkein missä vain, eikä tarvitse lähteä salille hikoilemaan.

Liikunta on osa elämää

Liikunta on Vilmalle päivittäinen rutiini ja elämäntapa. Millaisia vinkkejä hän antaisi ihmiselle, joka haluaa tehdä liikunnasta luontevan osan arkea?

–Kannattaa sopia treenitreffejä kavereiden kanssa. Tällöin tulee helpommin lähdettyä, kun treenit on etukäteen sovittu. Mielestäni kannattaa myös asettaa pieniä tavoitteita. Voi päättää vaikka joogaavansa 15 minuuttia joka aamu ja lähteä pikkuhiljaa lisäämään treenejä, Vilma neuvoo.

–Aluksi uuden rutiinin opettelu voi tuntua vaikealta, mutta ajan myötä se tulee kuin itsestään. On myös hyvä muistaa, että vähäiselläkin liikunnalla on positiivinen vaikutus hyvinvointiin ja itsetuntoon. Itselleen ei kannata olla liian ankara, kaikki liikunta on hyvästä, hän kiteyttää.

Uusi adidas SOLARBOOST -kenkä (169,95€) on saatavilla 17.5. alkaen.

Uutta energiaa adidas SOLARBOOSTILLA

Vilman juoksee uusilla adidas SOLARBOOST -kengillä, joissa on adidaksen tuoreimmat innovaatiot. Sen vaimentava BOOST-välipohja antaa energiaa jokaiselle askeleelle. Istuvuutensa ja keveytensä ansiosta se sopii niin pitkille lenkeille kuin nopeampaankin treeniin.

Kaupallinen yhteistyö Adidas