Uimapuku Even & Odd, farkkutakki Gina Tricot ja aurinkolasit Tommy Hilfiger.

Upeissa muotikuvissa esiintyvä Lotta Harala: ”Odotan  elämäni kautta”

Aitajuoksija Lotta Harala on onnellisimmaan urheilijana. Fitin kuumassa muotijutussa hän heittäytyi malliksi.

26-vuotias pika-aitajuoksija Lotta Harala on hallitseva Suomen mestari. Hän ilmoitti keväällä elokuussa Berliinissä pidettävien yleisurheilun EM-kisojen olevan hänen tähtäimessä. Kisalipusta käydään kovaa taistoa, sillä sitä havittelevat myös Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske. Myös vuoden 2020 olympialaiset kiinnostavat tamperelaista juoksijaa.

Uimapuku Even & Odd, farkkutakki Gina Tricot ja aurinkolasit Tommy Hilfiger.
Mainos alkaa
Mainos päättyy

MITEN TREENAAT?

Juoksen ammatikseni pika-aitoja, joten käytännössä treenaan kaksi kertaa päivässä. Viikossani on yksi lepopäivä, jonka pyhitän kehonhuollolle, kuten hieronnalle.

MIKÄ MOTIVOI SINUA ETEENPÄIN?

Minulla on jäätävä sisäinen palo aitajuoksuun. Haluan menestyä ja nähdä, miten pitkälle pääsen. Kun vaikeina aikoina olen joutunut kyseenalaistamaan juoksemisen, aina olen päätynyt siihen, että olen onnellisimmillani urheilijana.

Bikinit Lindex ja pusero H&M.

RUOKAFILOSOFIASI?

Olen löytänyt kantapään kautta tasapainon. Minulle toimivin ruokavalio on maidoton ja gluteeniton. Kroppani tarvitsee paljon hiilareita polttoaineeksi. Syön mahdollisimman prosessoimatonta ruokaa, mutta en haluasi stressata syömisestä. Jos tarjolla on vähän epäterveellisempää ruokaa hyvässä seurassa, en välttämättä kieltäydy.

MINKÄ LAJIN HALUAISIT OPPIA?

Lajini on aika maskuliininen, ja siitä on vaikea löytää esteettisyyttä. Siksi minua on kiehtonut kilpatanssi. Haluaisin todellakin oppia liikkumaan kuten tanssijat.

MITEN RENTOUDUT?

Välillä on tärkeää saada mieli pois urheilusta ja kivuista. Silloin vietän aikaani perheen kanssa ja tietoisesti vältän ajattelemasta suorittamista.

Uimapuku H&M ja aurinkolasit Tommy Hilfiger.

MIKÄ ON KAUDEN TAVOITTEESI?

Tähtäimessäni on Berliinin EM-kisat. Olen kehittynyt kaikilla osa-alueilla, joten odotan elämäni kautta ja omaa ennätystä

Lue myös:

Syömishäiriöstä toipunut Lotta Harala: ”Stressasin jokaista suupalaa”

Teksti Päivi Ekola ja Suvi Poutiainen (tyyli)
Kuvat Fabian Björk