urheilukuulokkeet
Fit testasi uudet urheilukuulokkeet.

Testasimme: urheilukuulokkeet

Treenaatko musiikin tahdissa tai kuunteletko juostessa äänikirjoja? Fitin testissä uudet urheilukuulokkeet.

Jos saat treeniisi buustia musiikin kuuntelusta tai kuuntelet juostessasi äänikirjoja, ei ole ihan sama millaisilla urheilukuulokkeilla sen teet. Treenikuulokkeisiin kannattaa satsata, jotta flow ei tyssää tekniikan kanssa sähläämiseen. Testasimme puolestasi neljät urehilukuulokkeet.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Plantronics BackBeat FIT 3100 -urheilukuulokkeet

Mitä lupaa

Hien- ja vedenkestävät langattomat kuulokkeet on suunniteltu kovaan treeniin. Kuulokepainikkeet helpottavat toimintojen käyttöä kesken lenkin. Yhteensopiva BackBeat-apuohjelman kanssa. Kannettava latauskotelo. Plantronics-äänenlaatu ja Always Aware -sovitteet.

Erityistä

Puhelimeen ladattavan BackBeat-sovelluksen ja kuulokkeiden My Tap -toiminnon avulla voi kätevästi käynnistää sekuntikellon, asettaa ajastimen tai valita suosikkisoittolistan keskeyttämättä treeniä.

Hyvää

Erittäin hieno design ja kätevä latauskotelo, joka kulkee helposti kassissa tai taskussa. Akku kestää viisi tuntia, lisäksi latauskotelo antaa poweria 10 tunniksi, joten langattomia kuulokkeita ei tarvitse jatkuvasti ladata. Äänenlaatu on hyvä, ja ympäristön äänet eivät blokkaudu täysin, joten tuntuu turvalliselta esimerkiksi pyöräillä liikenteen keskellä.

Miinusta

Ottaa häiriöitä muun muassa matkaa ja nopeutta mittaavista apeista.. Vaikka kuulokkeet ovat miellyttävän kevyet ja materiaali pehmeää, vaati niiden käyttö totuttelua. My Tap -toiminto, jolla voi esimerkiksi asettaa ajastimen ja säätää musiikkia, vaatii harjoittelua.

Jaybird Tarah -urheilukuulokkeet

Mitä lupaa

Jaybird-sovelluksen taajuuskorjaimen ansiosta äänenlaatu on aina kirkas ja selkeä. Täysin sään- ja hienkestävät. Virtaviivainen muotoilu ja pehmeät silikonigeelityynyt tarjoavat luotettavan ja mukavan istuvuuden. Nopeasti ladattava kuuden tunnin akku.

Erityistä

Hifistelijät voivat kustomoida oman ääniprofiilinsa Jaybird-sovelluksen avulla. Sovelluksesta löytyy myös toiminto, jonka avulla voi paikantaa hukkaan joutuneet kuulokkeet.

Hyvää

Kun napit saa aseteltua korviin oikein, ne vaimentavat tehokkaasti ulkopuolisia ääniä. Volyymia voi laskea monta pykälää halpiskuulokkeisiin verrattuna, ja silti podcastin seuraaminen onnistuu vaivatta liikenteen melussa. Kuulokkeet istuvat päässä mukavasti, eivätkä paina pitkänkään kuuntelun aikana. Kuulokkeet kertovat latauksen tilan ilmoittamalla akun latausprosentin 20 pykälän välein. Pikkuruinen usb-laturi kulkee näppärästi mukana.

Miinusta

Kuulokkeiden mukana tulevista geelityynyistä pienimmätkin ovat melko kookkaat, joten ne eivät välttämättä sovi pienikorvaisimmille. Kuulokkeita yhdistävän piuhan nahkea materiaali kinnaa helposti kiinni kaulan ihoon päätä kääntäessä.

Bose Soundsport Free -urheilukuulokkeet

Mitä lupaa

Täysin langattomat in-ear -kuulokkeet, jotka on suunniteltu pysymään paikallaan vauhdissa. Kuulokkeet kestävät hikeä ja sadetta, mutta eivät uimista. Viiden tunnin akunkesto ja kannettava latauskotelo. Yhdistettävissä Bose Connect -sovellukseen.

Erityistä

Pelastus niille, jotka hukkaavat aina kaiken: sovelluksen paikannustoiminnon avulla voi tarkistaa, missä kuulokkeet olivat viimeksi yhdistettynä, ja kuulokkeista tulevan merkkiäänen avulla ne on helpompi löytää.

Hyvää

Äänenlaatu on hyvä ja biisit soivat kauniisti. Säätönapit ovat simppelit. Takin, repun ja joogakassin kanssa sählätessä ei sotkeudu kaiken lisäksi piuhoihin.

Miinusta

Kaipaan toimintoa, jolla korvanapit voisi sulkea ja jättää odottamaan työpöydälle – nyt kuulokkeet sammuvat vain, kun ne laittaa takaisin koteloon tai ne ovat paikallaan tarpeeksi kauan. Malli pysyy kyllä korvissa ja toimii vaikka salitreenissä mainiosti, mutta juoksuun lähtiessä napit ovat pudota korvista. En käytä niitä juostessa, sillä en halua pudottaa kuulokkeita asfalttiin.

Urbanista Chicago Sport -urheilukuulokkeet

Mitä lupaa

Langattomat in ear-kuulokkeet kuntoilijoille. Akun kesto jopa 7 tuntia. Mukana magneettinen laturi, 6 paria GoFits-tulppia ja sporttinen kotelo. Kestävät kosteutta. Kuulokkeiden nelinappisella kaukosäätimellä vastaat puheluihin, vaihdat kappaletta ja aktivoit Siri-ääniopastuksen.

Erityistä

Äänenkuvan voi säätää irtotulpilla. Juoksijalle sopii turvallisempi normaalimalli, sisätreenaajalle tai fiilistelijälle ulkoisia ääniä vaimentava malli.

Hyvää

Kuulokkeiden magneetti vetää kuulokkeet yhteen, joten nämä eivät tipahda, vaikka vain roikkuisivat kaulalla. Kaunis helmiäissävy. Aina valmiina taskussa, koska akku kestää ja kestää eikä lyhyt napakka johto mene solmuun.

Miinusta

Vaikka irtotulppien ”koukkumallin” käyttöä piti vähän opetella, irtotulpat pysyvät yllättävän hyvin.

Tilaa Fit!

Lue myös:

Älykello on sporttaajan lempilelu

Näin valitset urheilukuulokkeet

Teksti Fitin toimitus