Laulaja Evelina: ”Miksi hoikan kroppaa saa kommentoida?”

Laulaja Evelina syö kakkua aamupalaksi ja haaveilee Kardashianien pepusta. Hän vastasi Fit-lehden väitteisiin.

Väite: Säännöt on tehty rikottaviksi.

Sääntöjä kannattaa muokata itselleen sopiviksi. Perusohjenuorat, kuten aamupala on päivän tärkein ateria, jäävät aika usein noudattamatta. Eilen ja tänään söin kakkua aamupalaksi. Elän mieluummin intuition ja fiiliksen kuin sääntöjen mukaan.

Väite: Tilillä pitää olla kuukauden palkka pahan päivän varalle.

Kannattaisihan sitä olla, mutta kyllä tehdystä työstä saa myös nauttia. Jos löydän vaikka kivat kengät, voin ostaa ne kahdessa värissä. Eniten tuhlaan elämyksiin, haluan esimerkiksi syödä usein ulkona. Ei laskuni tosin koskaan ole yli 40 euroa. Jos pitäisi sanoa minimi, niin 2 000 eurolla kuussa pärjää mukavasti.

Väite: Motivaatio korvaa lahjakkuuden.

Ei korvaa. En ole koskaan treenannut laulamista, vaan homma tulee takaraivosta. Omista ahaa-elämyksistä syntyy aitoa, ei väkisin opetellusta. Vaikka toki kaikkea voi harjoitella, esimerkiksi Beyoncé kuulemma treenaa laulamista juoksumatolla juostessaan. Jos minut laitettaisiin juoksumatolle, siitä olisi laulu kaukana.

Väite: Rääkkitreeni on paras treeni.

Ei, vaan treeni, josta tulee paras fiilis. Pari vuotta sitten treenasin viisi kertaa viikossa ja nostin jalkaprässissä 200 kiloa. Menin ylikuntoon enkä ole enää käynyt salilla. Nykyään treenaan mieluummin fiiliksen mukaan kuin ”vedän itseni pumppiin” -mentaliteetilla. Keikatkin ovat fyysisiä ja käyvät liikunnasta.

Väite: Naiset eivät osaa räpätä.

Osaavat he. Nicki Minaj on siitä hyvä esimerkki. Moni nainen yrittää tulla esiin uholla, mutta huutelu on turhaa, jos tekee oman juttunsa hyvin. Jenkeissä bad bitch -asenne voi toimiakin, mutta meillä ei.

Väite: Lihas on uusi laiha.

Välillä Kardashianien peppukuvat motivoivat tekemään pari kyykkyä, mutta päälle syön kakkua ja toivon, että ne päätyvät pakaroihini. Jos vakavissaan puhutaan, ärsyttää, että laihuus leimataan aina huonoksi asiaksi. Kuulen usein, että ”syöpäs tyttö enemmän”. Hoikkaa saa kommentoida, mutta sanopa ylipainoiselle, että ”syöpäs tyttö vähemmän”. Mikä loukkaus! Lihas tai massa ei määritä, millainen tyyppi olet.

Väite: Kaikilla on nykyään erikoisruokavalio.

Joo, koska ihmiset ovat tietoisempia siitä, mikä heille sopii. Itse vältän gluteenia, koska viljat eivät sovi minulle. Ja on minulla jonkin sortin kofeiiniruokavaliokin. Ilman kofeiinia saan pääsärkyä ja kiukun, joten vedän kokista ja espressoa. Haluan myös aina syödä ruoka-aineet erikseen. On ihan hirveää, jos vihannekset lilluvat kanakastikkeessa, eikä makeaa ja suolaista saa sekoittaa. Vesimeloni ei kuulu salaattiin tai ananas pitsaan. Tarvitsisin sellaisen lasten lautasen, jossa on omat lohkot perunoille, kastikkeelle ja salaatille.